Gajić: „Jovanjica“ ozbiljan problem za vlast, ne pomažu igrokazi i pravne besmislice

Ostavite komentar


  1. Ako i na ovo ne odreaguje medjunarodna zajednica onda i netreba da ulazimo u takvo drustvo. Ovaj nas kriminal mora se saseci u korenu a posto ne rade institucije moramo na drugi nacin.

  2. Vaistinu ………………….. gotov je. Ovo je batrganje „ranjene zveri“, što može da bude jako opasno po sav normalan svet.

  3. Dora kažeš da ima dovoljno dokaza i da mora da reaguje međunarodna zajednica,dobro i neka je tako samo fali ono najvažnije a to su validni dokazi.Pitam se čiji ste vi gospodo botovi, bojite se da navedete prava imena nego komentirate pod raznim nadimcima ili poluimenima.

  4. Istraga, dakle, nije moguća.
    I kako onda, Vučiću, možeš tvrditi da će se znati istina?

  5. ja mislim da nisu prodavali Marihuanu vec delili besplatno > Nas Narod kao da je u kompletu uduvan kad 30 godina trpi jednu najgoru politicku mafiju >Dacic ceo SPS , Palma Narko Kartel ,Seselj osdjeni ratni zlocinac koji je unesrecio narod gde god se pojavio odKininske Krajine pa nadalje > A Moj prijatelj Lukasenko dosao da se rukuje sa osudjenim zaratne zlocine i da ga podrzava , ako hoce neka mu da Azil pa neka ga cuva u Belorisiji ako mu je dobar >..> ovo je katastrofa u zemlji > kako ce da isplate plate policiji kad je puko biznis sa plantazom Marihuane u Srbiji >? jos ako p[ukne KOKAIN Onda svira Bajaga ,,PADA VLADA ,,

    1. mozda je sve kako kazes ali bas smo se usrecili sa kostunicom, tadicem, djilasom, stefanovicem, ne daj boze vise nikad

  6. ipak je AV najbolji student Pravnog fakulteta BU, ponos profesora koji su mu omogućili da to postane i čovek, verujem, zna bolje od Gajića šta mora preduzeti da sačuva ugled porodice. Nije BU isto što i KU ili NU ili NSU.

    1. AV nikada nije bio ni među boljim studentima pravnog fakulteta, da se postane čovek treba da omoguće roditelji, dok profesori treba da, u konkretnom slučaju obrazuju dobrog pravnika. Koliko je dobar pravnik koji nikada nije radio u struci, pa ni van nje…

  7. A sada sledi legalizacija marihuane(naravno i proizvodnje) i neprosto nema krivičnog dela.
    I ovce site i vuci na broju.

  8. Ovo podnošenje krivične prijave protiv samog sebe je vrhunac ludila. Vučić ne samo da je sudija, advokat, tužilac, istražni organ već je u svakom postupku on i oštećeni i okrivljeni i svi osumnjičeni. Ovaj nivo šizofrenije je nezabeležen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.