Gajić: Pripadnik VOA okrivljen za Jovanjicu je u SAD u postupku dobijanja političkog azila

Ostavite komentar


  1. Za vreme Milosevica heroin, za vreme Vucica marihuana… Patriote znaju kako se zaradjuje i za koga? Pa za nasu decu, sami su to mudro smislili. Misli li iko, ko ima dva neurona u glavi, da ce pravna drzava da ispita ovaj slucaj do kraja?

  2. Sine, u svim krimi filmovima pa i u stvarnom zivotu (setite se kako su prosli protivnici surcinskog i zemunskog klana, pa i kotorskih klanova) su oni koji su mutili vodu i direktno im uticali na kapital bili likvidirani i sa blizim clanovima porodice cak. Samo se policajci i politicari iz vanparlamentarne stranke odbranili od mafije iz Jovanjice. Na koju foru? Nikom nije pregazen otac na pesackom ili oteta deca? A imaju posla sa najgorom mafijom, spregnutom sa policijom i vrhom vlasti… koji paradoks, humana mafija.

  3. Kako je Vulin i ekipa dozvolila da im pobegne obavestajni oficir iz zemlje ili su bili zauzeti sa pripremama tkz.vezbe SADEJSTVO .samo neznam sa kim su dejstvovali i protiv koga su dejstvovali ,smejurija koji likovi vode Srbiju

    1. Po Gajiću i Donald Tramp ima veze sa Jovanicom.Jure Vuka a
      a iz šume isterali puža i to onog golaća.Jednoumlje je čudo.

      1. @Palitrex Demonstrirate botovsko skretanje sa teme, sto ukazuje da i vladajuce strukture u Srbiji su povezane sa Koluvijom.

        1. Nije mi jasno kako je dobio američku vizu – mora da mu je pomogao neko iz vrha vlasti. Mladić koji je u stalnom radnom odnosu(državna firma) ima stan u svom vlasništvu i 50.000€ na knjižici, sve je priližio Američkoj anbasadi hteo je da ode kod kuma u posetu na 15 dana i nije mu odobrena viza a kriminalci odlaze u Ameriku kao penzioneri u Soko banju na odmor. Strašno, znači ipak je bolje biti kriminalac nego pišten gradjanin.

          1. Amerikanci nisu ‘Veverice’, … za jednu poklonjenu ‘zelenu kartu’ na azil, dobijaju jako oruzije za kontrolu, ako im se u buducnosti cipuljicki Cobanin nesto uskopisti i pocne da ‘pravi probleme’, … jer i osnovci u Srbiji znaju da mu je rodjeni Braca umesan u Jovanjicu ‘do guse’!

      2. Tako je kolega, sta je Jovanjica za sns, nista. Pravi puz golac, naspram svih kriminalnih radnji koje su tvoji mapredni sefovi odradili. A ti jadan jos pises komentare za njih, moze li biti jadnije?

  4. Kako su SAD uspele da ukasiraju onolike pare zbog izbeglog srpskog drzavljanina na osnovu novoizdatog pasosa u nasem konzulatu u Chicagu, tako treba i Srbija da raspise medunarodnu crvenu poternicu za ovim covekom pa da mu se odbije azil i bude sproveden u domovinu! Samo pitanje je kome bi to odgovaralo u vlasti Srbije a kome sve ne? Ipak, predmet je open!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.