Gavrilović: Vojska botova zamenila paravojne formacije

Saradnik Biroa za društvena istraživanja najavio krivičnu prijavu zbog pretnji koje je dobio na Tviteru

Ostavite komentar


  1. Botovi ce biti krivicno gonjeni kada SNS sekta nestane. Spiskovi postoje tako ce biti lako naci pod imenom i prezimenom. A onda ce plakati i pricati da su bili prisiljeni.

    1. Jel tako mali Ivica zamislja svet? U kom zakonu je krivicno delo botovanje?

      Botovi nisu krivi za stanje u zemlji, oni su potpuno nebitni i marginalnia znace samo bolidima koji formiraju misljenje na osnovu broja komentara, krivi su svi oni koji ne izadjose na izbore i ne dadose glas protiv Vucica. Njega su izabrali njegovi pa ako ih stvarno nije vise od 50% onda su krivi oni sto ne glasaju.

    2. Ne razumem kakvu vi to pravnu državu zamišljate, sa sve nekakvim spiskovima za suđenje. Da nećete i da ih streljate? Da se razumemo, i mene nerviraju botovi, ali ako su pisali gluposti tipa „Vučić je naš najbolji preCednik“, kakvo krivično delo tu postoji. Uz to, i opozicija ima botove, to vidi svako ko ima mozak. Vi koji bespogovorno verujete Pinku i kompaniji, sa jedne strane, ili N1 i kompaniji, sa druge strane, sigurno nemate mozak.

      1. Ma ti si stubina neutralnosti i političkog poštenja…tastaturna nakarado od imena i samo još jedan od botspecijalca koji ovde prikriveno zanosi u krivini gazdina mudašca.

  2. Jako se bojim. Bojim se da će se izvući i da će nam se smejati u lice. Već se slična stvar dogodila posle 2000. te godine.

  3. Smetaš, Zoki, smetaš. Za oligarhijsku satrapiju najveća opasnost su istina i činjenice. Ni u svinjcu oligarhiji nije mesto – svinje i veprovi su najinteligentnije domaće životinje.

  4. Botovi!
    Prvo, BOT je skraćeni naziv za softverskog robota, odnosno inteligentnog softverskog agenta koji uključuje elemente veštačke inteligencije. Znači softver (komp. program) a ne živ čovek. Čovek može da bude npr. agitator (Krle i Vučićević, recimo).
    Drugo, umesto što svi „kukate“ na BOT-ove (kao i na sve ostalo) potrudite se i uzvratite istom merom, i jače. Da li je moguće da u ovoj zemlji koja je „puna“ programera ne može da se plati (ili dobrovoljno angažuje) neko da „uzvrati udarac“. „U ratu i ljubavi sve je dozvoljeno“.

  5. Sta sada gospodja Zekic ima da izjavi o pretnjama i uvredama upucenih coveku koji je postavio niz pitanja na koje je ona galamom i zamenom teza izbegla da da odgovor javnosti. Njeno agresivno ponasanje pred kamerama je podstaklo pretnje nekog primitivnog anonimusa,. Da li je na to racunalakada se ponasala kao da neko nju napada a bila su joj postavljana pitanja o nacinu rada REM-a. Svako pitanje je minirala i nije dala nikakve odgovore pritom je upala u neku histeriju bez ikakvog razloga jer su pitanja bila potpuno kvalifikovana na konkretnu temu. Svojim nastupom prevazisla je sve one SNS-ove perjanice koje se sluze najprimitivnijim napadima na neistomisljenike. Ali ko zna zasto je to dobro? Mozda cemo saznati koga je to inspirisala da preti coveku koji je tvrdio da metodologija REM-a ne daje pravu sliku zastupljenosti stranaka u predizbornom periodu. Da li je moguce da to bude razlog pretnjama gospodinu Gavrilovicu? I godpodja Zekic i onaj koji preti imaju isti stav – ne postoji drugo misljenje. A ko ga ima, treba ga zatrti, treba da ne postoji. Znamo ko je reko „nema covek – nema problem“. To sigurno nece dugo potrajati jer taj „balon“ mora puci jednog dana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.