Gde je i šta radi danas nekadašnji ministar Dušan Mihajlović? (FOTO) 1Foto: Facebook / Veseljko Belusevic

Nekadašnji ministar policije Dušan Mihajlović, odelo i cipele zamenio je vunenim čarapama i gumenim opancima kojima hoda po planini Povlen, gde bere divlje vrganje i jagode, fotografiše poljsko cveće i sveža planinska jutra.

Fotografije nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Dušana Mihajlovića, koje je objavio na Fejsbuku svrstale bi se u kategoriju „nećete verovati kako danas izgleda“ ili „neprepoznatljiv“, prenosi N1.

Mihajlović, inače pravnik po struci, svoje penzionerske dane već godinama provodi u prirodi na planini Povlen, a sa svojim prijateljima na društvenim mrežama deli crtice iz svog „novog“ života.

Svoje memoare je početkom dvehiljaditih „spakovao“ u dve knjige „Povlenske magle i vidici“. Prave magle i vidike koji se pružaju sa Povlena danas objavljuje kroz fotografije na Fejsbuku, uz obaveznu fotografiju terpometra koji pokazuje temperaturu na planini.

Član je Udruženja „Beli Povlen“, a letos je prisustvovao svečanosti na Kneževom polju gde je otkriven spomenik piscu Radovanu Belom Markoviću, dok je novinaru i publicisti Milošu Jevtiću uručena novoustanovljena nagrada „Beli“.

Dušan Mihajlović je bio ministar policije u vladi Zorana Đinđića i Zorana Živkovića, i potpredsednik Vlade Republike Srbije od 2001. do 2004. godine. Završio je prava u Beogradu, politikom se bavio od početka devedesetih, a 2004. se povukao i sa mesta predsednika svoje stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari