Gde je snimak Oliverovog ubistva?

Aleksandar Ivanović, bratanac ubijenog lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda"

Ostavite komentar


  1. Taj snimak je u istoj fioci kao i onaj snimak sa naplatne rampe. A ne pokazuju nam ga samo za to što je zvanično – „jeziv“!
    Šta da se radi kad smo mi Srbi tako osetljive i tankoćutne dušice…

  2. Za kamera se mora pitati Aleksandar Vulin koji je,u to vreme,bio koordinator na Kosovu i koji se hvali o uspešnosti i broju postavljenih kamera njihovoj ulozi i značaju za bezbednost Srba na Kosovu(posebno u Severnoj Mitrovici?)?A naposredno posle toga se pojavila tetka i stan u Beogradu?

Ostavite komentar


Društvo

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa 10

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodna poslanica Ivana Rokvić izjavila je danas da novi pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o uslovima i kriterijumima za izdavanje dozvole za pružanje medijskih usluga ne predviđa obavezno emitovanje kvalitetanog programa u koji spadaju dokumentarni, dečji, kulturno-umetnički i naučno-obrazovni sadržaji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.