General Blagoje Grahovac: Jugoslavija je bila unikatni dragulj

Ljudi, sećanja...

Ostavite komentar


  1. Ne vidim svrhu ovog clanka, covek se normalno bori za ono za sta ima koristi, on je sve dobio od Jugoslavije i komunista i za to se bori.Ali se nije borio da se sistem usavrsi da se ne bi raspao.Tako i nase stranke bore se samo za „svoje“, ali niko se ne bori da se sistem usavrsi.

  2. @Radojko
    Procitaj tekst jos jednom,mada ne verejuem da ima potrebe,ti vidis ono sto hoces i to je u redu.
    Uzivaj u svom mraku.

  3. Još jednom se pokayalo da su posle rata svi generali pametni.U principu nisu ni tada kao ni sada.Probali ste samo kao Krleža da od svake ptice imate po neko pero.U Jugoslaviji bejaste komunjara.U skraćenoj Saveznoj pretili ste potčinjenima vi ćete meni u Prištinu.Srpsko državljanstvo uzešte da bi otkupili garažu u BG,potom završiste u crnogorskoj državi .Dobar letač i još bolji preletačević.Što se tiče meta i pogodaka,koje se odbace u neki od vinograda 13.Jula
    mehaničari-oružari, nožem naprave dovoljan broj rupa ,da se nebi gadjanje
    odužilo u nedogled.Da ne postoji knjiga sa tim naslovom,bilo bi to Vreme Laži.

  4. Komentar gospodina Zunica je savim blizu istine. Ovaj covek je za sve rezime. Kazu da je bio gospodin pilot. Takav utisak je odavao spolja. Sada mi je jasno da je u svemu gledao da izvuce samo korist. Milu je u C.G. ljubio stope dok je bio njegov savjetnik. Cim ga je pomenuti Djukanovic sklonio ovaj osuo drvlje i kamenje po njemu i politici u C.G. Pamet i obrazovanje, sto gospodinu Grahovcu ne manjka, ne znaci da je u svemu uvek bio za primer. Ali sto rece Goran Bregovic: „Ko kaze da dobar muzicar mora da bude i dobar covek“.

    1. Aleksa Žunić-sreski špijun-Sumljivo lice….Insajder na žalost svih generalskih gluposti:“Državu vode političari,hrane zanatlije,seljaci,trgovci,mladići skromnog intelekta odlaze u vojsku i policiju-Platon IV vek p.n.e. Traže se poslušni ne pametni*ne ide jedno sa drugim.

  5. U stručnim krugovima dotičnog gospodina zovu Blagoje NATOvac… Jedan od najizraženijih primera oportunizma i nekompetentnosti, kao i karijerizma u našoj JNA, koja je i dovela, između ostalog, do raspada države.

  6. Uf kakav dragulj! Raspala se kao kula od karata. Dragulji se tako ne raspadaju nego večno traju. Moj Generale.

    1. Nists nije vecno pa ni dragulji. Ako ih drobiš, meljes, lomiš… od njih ostaje samo prasina.

  7. Uh..bas su teski komentari ispod clanka..ovaj general je teska tema, poznajem coveka, par susreta tokom sluzbe i tesko je dati pravu ocenu.

  8. Generale ,
    pravac Nevesinje , pa tamo pravi Jugoslaviju ili šta već, pusti nas srbe da živimo u Srbiji . Dosta je bilo

    1. Vecini komentatora je 6-ica misaona imenica i ovo im je jedinstvena prilika da pokazu svoju pamet koja im ni na jednom testiranju nije bila od koristi. Grale, vrati se u BiH, trebas nam da prvo pocistimo svoju avliju. Pozdrav za Blagoja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.