General Stojanović: Iza ubistva nije albanski faktor

Ostavite komentar


  1. Iz procitanog vidim da za drugu opciju ne postoji obrazlozenje tako da je najverovatnije politicki motivisan atentat tj. prva opcija. E sad moguce da su izvrsioci iz kriminalnih grupa, ali razlog je verovatno politicki.Nalogodavca naravno necemo naci kao ni u predhodnim politicki motivisanim atentatima na ovom podrucju.

  2. Kakva "izdaja tog dela Srbije" kada je Kosovo samostalna Republika vec od 1999 god. Milosevicevim potpisom o kapitulaciji Srbije nad njenom tkz juznom pokrajinom. Realno je Kosovo samostalno od 1988/89 god. nasilinim ukidanjem njene tadasnje autonomije..

  3. Pogledajte intervju koji je pokojni Ivanovic dao za N1 TV i bice vam mnoge stvari jasnije. Haradinaj je vec ponudio $ 10.000 za informaciju. Koliko nudi Beograd?. Neka i oni ponude bar deseti deo od para koje su potrsili na propagandu protiv Ivanovica. Ako to urade ubica ili ubice ce se sami prijaviti.

  4. Rada Trajković je postavila jasan domaći zadatak predsedniku, ili se ogradi od mafije ili je jasno ko si.

  5. Albanski faktor nikada nije ni bio, ni pre, ni sada, ni nikada…uvek je bio Serbski faktor u pitanju ne samo na Kosovu, nego i na celom Balkanu. Serbski, nebeski koji je sit svega a hoce jos. Najvise voli tudje pa to ti je…

  6. Agenti krenuli da izvršavaju svoje zadatke za koje su plaćeni još 90-tih.

  7. "Moja ocena je da iza toga ne stoji albanski faktor jer su oni mogli da ga ubiju kad su hteli, a to nisu učinili." Ova recenica sve govori. Govori zasto je Srbija tu gde jeste. Pazite, ovu recenicu koja je bezmislena da bezsmislenija ne moze biti, koja je posvadjana sa logikom i zdravim razumom, izgovara covek koji je bio direktor vojno bezbednoste agencije. Ne kazem da su Albanci ubili Ivanovica. Kazem, da ne moze neko da se abolira ni za jedno delo samo zato sto to delo nije ucinio ranije. Naravno, moguce je da nas general "zavrcuje", tj. spinuje. Da, sve je ovde moguce.

  8. Ovde se nezna više ko za koga radi,tako da mi i ova izjava Mome Stojanovića strašno "smrdi".

  9. Evo ga ovaj "stručnjak za sveisvašta". Kad ga onomad smeniše zbog lupetanja na temu Kosova, to ga nije sprečilo da se učlani i povampiri. Nije dugo potrajao jer nema pojma ni sa čim. Naučilo to da se šlihta višijem činovima a da radi, ma ko to još ceni. I sada, tvrdi da nije ovaj ili onaj faktor. Na osnovu čega to kaže? Verovatno je usnio, u blaženstvu penzionerskog sna. Pretvorio se u vojnog Božu Spasića i Marka Nicovića. Triling lupetala.

  10. Ubijen je čovek koji je bio protiv vlasti, i protiv koga su izgovorene strašne reči pre poslednjih izbora na Kosovu. Pametni saberu 2 i 2.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.