Generalštab: Vojska Srbije jača u svakom segmentu

Ostavite komentar


  1. Rece neko iz generalstaba, dok mu armatura viri iz kancelarije…
    Stvarno smo bre jedan veliki vic

  2. Ovako nesto nisu objavljivali ni Titovi bivsi generali!

    Vidite li kakvog vrhovnog vodju imate i kakav je znalac vas ministar??
    Vas Vodja i ministar je hteo da se igra sa S-400 i odmah je dobio po nosu.
    A gde ste vi vajni generali da mu kazete da ne lupa gluposti!!
    Pogledajte nasa vojska kako izgleda??
    Zavukli ste guzice u fotelje i ocekujete da vam cetnicki gensek resava probleme sto se vojske tice!!!
    Pa saljete nesuvisla obavestenja.
    Sram Vas bilo!!!!!!

  3. List „Danas“ ovim demantijem pokazuje da je bolji od Informera, dok je TV N1 i dalje na nivou Pinka. A sto se tice Ponosa, pa taj se samo razume u stanove, on je od komandira voda postao Nacelnik GS, radio kako mu stranci naredjivali, Jeremic mu bio savetnik kao vojnik, jer je malo vise znao od njega. Ni jednog jedinog dana bije branio kucni prag gde se rodio.

  4. Činjenica da je ta vojska „napravila“ Ponoša, i način kako se brani, dovoljno govori o njoj-kao da je Tito još živ. Riječnik iz pedesetih godina prošlog vijeka.

  5. ovim saopštenjem uništena je i poslednja predstava o moralnosti srpskog oficira. nadam se da će naši pretci oprostiti našoj generaciji što je vojska spala na ovakve beskičmenjake koji peru noge jednom vulinu.

    1. Bivsi sam potpukovnik Vojske Srbije. Slazem se da je ucinak Ponosa cija je najceca komandna duznost bila komandir voda nije apsolutno nista uradio da uredi vosju. Slazem se i sa time da je Sutanovac grobar nase vosjke. Slazem se i sa time da je Tadic bio nesposoban. Ali sta je sada drugacije gospodo oficiri? Koliko se nas oficira podoficira i vojnika skinulo iz vojske u zadnje dvije godine. Svi su oni isti i svi rade samo i svom interesu. Zabole ih i za vojsku i za narod. A vama i Ponosu neka je na cast sto podilazite nestrucnim ljudima. Na mestu voljno

  6. A pro pro ovih komentara i slike mogu samo da ciriram Andrića. “ Dugotrajno robovanje i rđava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete.“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.