Gerontodomaćice prikupljaju potpise „sigurnih glasača“ za SNS?

Vladajuća stranka na sve načine pokušava da dođe do glasova na beogradskim izborima

Ostavite komentar


  1. Moja rođaka je gerentodomačica.
    Zapretili su im da ne smeju pričati o ovome a istina je sve što stoji u članku
    Zaista da li neko zna reč koja istinski opisuje SNS vrhusu i njihov način politike .
    Nevidjena ekonomska tortura se sprovodi nad svim ljudima kojima sns kroji kapu
    Na izbore i olovkom ih 9terati u prošlost inače nema budućnosti ni za srbe a ni za Srbiju

    1. Радим у једном Министарству и овде су пре две недеље ишле листе за сигуран глас СНС, један колега није хтео да потпише, данас се прича да неће добити посао на који је конкурисао иако је био једини на конкурсу, а човек врхунски стручњак у својој области. То вам је људи СНС.

  2. Ova priča je samo deo SNS ludila. Danas su me iz SNS-a zvali na mobilni, i to sa skrivenog broja, da me pitaju jesam li upoznata sa rezultatima (gradnje) u beogradu i da li mogu da računaju na moj glas. A na pitanje odakle im moj broj telefona i da mi daju kontakt osobu koja je nadležna za podatke, samo su mi zalupili slušalicu.

    1. U clanku je pogresno naveden Center za socijalni rad. Gerontodoacice rade u Gerontolosko centri Beograd. Platu grad uplatio u onedeljak a uapodleni je jos nisu dobili.

  3. Koji je monstruozni, bolesni mozak ovo mogao da smisli???!!! Fuuuj! Počinje da mi se gadi rodjena zemlja, jedina domovina koju imam….

  4. Nema csr veze sa tim. Za te informacije pitajte gradski sekretarijat za soc zastitu i gerontoloski centar beograd

  5. Zahvaljujući Uredbi o zabrani zapošljavanja u državnoj administraciji, broj gerontodomaćica je sveden na minimum. U staračkim gradskim opštinama kao što je Vračar, čeka se po 2 godine (u prevodu – da neko umre) za početak korišćenja usluga gerontodomaćica. Ovaj važan aspekt socijalne zaštite, unapređeni šešeljoidi su gurnuli pod tepih, a sad kao što vidimo i zloupotrebljavaju usluge gerontodomaćica.

  6. To je, zakozvani, kapilarni glas. Partija se, kao vlaga u zidove, uvlači u sve strukture društva. Stari se vezuju za one koji im svakog dana ulaze u kuću, a ovi, ucenjeni za golu egzistenciju vrbuju stare. Kad jednom dobiju broj telefona i načelnu nakolonost, na dan izbora dave kao zmija žabu dok ne izađeš da glasaš. Sa istom idejom su smišljeni i uvedeni upravnici zgrada, na primer.

  7. A zasto novinari ne upitaju nekad AV ko su ti ljudi koji idu po stanovima i pitaju za koga cete da glasate? Da li on zna za to i sta ce da uradi da se to vise ne ponovi? Svaka cast na tekstu, nema mnogo medija koji smeju ovo da napisu, ali mislim da treba ici i korak dalje, postaviti pitanja vrhuski SNS-a jer se ovo desava pred svake izbore, a desavace se i ubuduce ako se nista ne promeni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.