Gimnazije odgovorile na pitanje o lektiri Dorotej: Zbog čega se škole pravdaju Fejsbuk policijskom sindikatu?

Ostavite komentar


  1. GARANTUJEM da iza svega stoji CRKVA ili barem neki NOVOVERNIK koji smatra da je crkva prikazana u lošem svetlu odnosno kako monasi brinu samo o sebi a ne o gladnom narodu.

  2. Kakav policijski sindikat, to je skupina antivaksera i šatro nacionalista, kvazivernika i šarlatana! Ma, idite na taj njihov FB profil, pogledajte šta pišu! Ne da ih treba zabraniti, nego pohapsiti i hospitalizovati u neko odeljenje za mentalno zdravlje!

  3. Danilovgrad je u Crnoj gori.
    Što se tiče teme, ovo je ista priča kao ono kada su sekretare mesnih zajednica sela sa jedva 20 žitelja pitali da li imaju sportsku halu. Taj Zakon mora da se menja, ili da se postavljaju normalna pitanja.

  4. Gospodine direktore dimitrovgradske gimnazije, smenite pravnu službu ako ste ih konsultovali povodom odgovora „policijskom sindikatu“, a ako niste – zašto ih plaćate ako ih ne konsultujete?
    Gospodine direktore ćuprijske gimnazije, pristajete da komunicirate sa nekim fantomskim fejsbuk-sindikatom, pretpostavljam zato što taj u svom nazivu ima ono „policijski“, koje, u odredjenim zemljama, tera strah u kosti mnogo većem broju gradjana nego što su počinioci krivičnih dela. Sa druge strane, odbijate da komunicirate sa predstavnicima registrovanih dnevnih novina, čiji su kolumnisti neki od najpoznatijih srpskih intelektualaca ovog vremena, i koje na svom internet portalu objavljuju pohvale znamenitih ličnosti iz oblasti kulture, a koje se odnose na objektivnost, pismenost i sadržaj lišen senzacionalzima. Kao neko ko živi u današnjoj Srbiji i svestan je posledica koje to ima na psihu i karakter, imam mnogo razumevanja za Vas lično. Što se tiče Vas kao rukovodioca jedne obrazovno-vaspitne ustanove, jeste li razmišljali da svoje mesto prepustite nekome na koga bi mladi mogli da se ugledaju?

  5. Nenadića okovati i baciti u aps a ključeve da progutaju , belo videlo da ne vidi !

  6. Neko iz tzv. sindikata je u kasnim godinama procitao knjigu koju nije razumeo, pa misli da ni klinci ne treba da je citaju. Uzas

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.