Gluma mi je zaklon od svega, i ovog mraka u kome smo sada (VIDEO)

Glumica Jelisaveta Seka Sablić u razgovoru za Danas

Ostavite komentar

  1. Ti si bas imala tezak zivot ,stalno pd torturum rezima.Bas mi drago zbog tebe da si sve to izdrzala.

    1. @slobodan. Pa jos izdrzava. Nikad nije ni prestala da pati. Tako bar proizilazi iz onog sto je rekla: „To mi je zaklon….. od sankcija, ratova, komunizma, ali i ovog mraka u kome se sada nalazimo“

  2. Veliki pozdrav za legendu .Jelisaveta ,umetnica,nam je toliko dala bez razmisljanja vracam barem jedan delic-ako ona kaze da je mrak ,onda je mrak-verujem joj 100% bez razmisljanja. Posto odavno zivim u inostranstvu,ne preostaje mi drugo nego da se upoznajem sa situacijom preko ljudi kojima verujem!

Ostavite komentar

Društvo

Danas sunčano i toplo vreme 7

Danas sunčano i toplo vreme

U Srbiji će danas biti sunčano vreme, samo su u planinskim predelima na jugu i jugozapadu mogući kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

14. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.