Glumica Milena Vasić: Roditelji žele da se deca vrate u školu, ali ne u prostoru OŠ "Vladislav Ribnikar" 1foto Aleksandar Roknić Danas

Glumica Milena Vasić, koja je član Saveta roditelja Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, izjavila je danas da roditelji žele da se deca vrate u školu, imaju ritam, integrišu se sa vršnjacima i nastavnicima, ali ne u prostoru škole, zbog čega mole za pomoć Beograd i nadležne da im pomognu da to reše.

Milena Vasić se zahvalila policiji na brzoj intervenciji i izvođenju dece iz škole, kao i ekipama hitne pomoći, koje su pružale pomoć povređenoj deci i roditeljima.

„Nadamo se da će i dvoje drugara koji su teško povređeni biti dobro“, izjavila je Milena Vasić Radioteleviziji Srbije.

Milena Vasić je navela da su roditelji od škole dobili mejl kojim su obavešteni da će deca iz boravka krenuti u ponedeljak u školu, a ostala deca u sredu, i da je tu odluku doneo Krizni štab, bez učešća predstavnika roditelja.

„U subotu smo išli po sahranama i tek uveče su krenule da stižu poruke roditelja. Tražili smo hitnu sednicu Saveta roditelja, da revidiramo tu odluku Kriznog štaba, koja je doneta bez roditelja“, rekla je Milena Vasić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari