Godišnje od raka oboli oko 36.000 ljudi

Ovogodišnja 56. Kancerološka nedelja održava se od 6. do 9. novembra u hotelu "Crowne Plaza"

Ostavite komentar


  1. Jako zanimljiva statistika: svaki dan jedan od pet muskaraca u Srbiji oboli od karcinoma… po mojim proracunima nakon 7 dana oko 80 % muskaraca ce oboleti od karcinoma. Slicno moze da se pokaze i za zene.

    1. Da, ako se tako izracuna kako je ministar rekao, posle 7 dana bi u Srbiji bilo oko 80% ljudi obolelih od karcinoma.

  2. Nato je bombardovao Srbiji da bombama ispinjem mirisljavim uljem.Bas me cudi toliki broj obolelij od raka ..Kako bombe sa mirisljavim uljem izazivaju rak.Bas cudno.U Nato alijansi si skroz znnadjeni
    Mlosrdni andjeo ne ubija on voli ljude a koji anjeo ubija ljude.To ne postoji.

  3. sedi u javnom i privatnom sektoru, nama spasa nema. Dok lekari protrčavaju kroz fakultet, ne mogu pravovremeno da prepoznaju simptome i omogućite ti blagovremen početak lečenja, nama spasa nema. Nije problem u niskoj zarai lekara, problem je što iza njihovih desetki stoji velika šupljina, umesto znanja.

  4. Aparati za zracenje su prekonpotrebni jer je situacija takva da pacijentima kojima lekari kazu da sa zracenjem moraju da zapocnu odmah zakazuju zracenje za dva meseca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.