Gojković: Šabić da da ostavku; Šabić: Pritisak

Ostavite komentar


  1. Kada bi Maja Gojković dobila ostavku Srbija bi postala mnogo normalnija zemlja, čak iako bi Aleksanda Vučić ostao na vlasti čitav mandat, zar ne!

  2. A ova Maja nije znala da pozove svog šefa da podnese ostavku, kada se kandidovao za predsednika države sa premijerskog mesta. Što tada nije pitala gde je tu moral…… Lepo reče neko onomad, ko o čemu, Maja o ……

  3. Ruganje moraĺu je kada o njemu govori Maja Gojković! Gospođa ili gospođica koja je skakala iz partije u partiju 5-6 puta neodvisno koje ideologije imaju samo da su na vlasti! To je jedina ideologija koju moralna Maja jaše! Da o zataškanoj sudsko presudi za počinjena nedela sa mesta gradolnačelnice N.Sada ne pričamo. AV takve voli jel ako se imalo zasrame pa krenu po svoje, nešto moralno da urade, mož da se aktivira presuda! Moralan čovek bi pre u zatvor nego da ga ucenjuj!

  4. Jankoviću je neko dao lažnu nadu da će uspeti u politici,pa je ostao bez funkcije….sad Šabića uveravaju da će biti dobar kandidat na izborima u Beogradu….naravoučenije!?

  5. Šabić ne može da bude na jednoj funkciji i da se zanima za drugu funkciju, koja je u sukobu interesa sa onom prvom. To ne ide tako.

  6. Komentari uvek prisutnih botova demantuju ustaljeno mišljenje među Srbima da smo bistar i ponosan narod. Oni koji misle da su oni manji deo našeg naroda, gube iz vid da je svaki k o r o v , kao i s vako drugo z l o, opasan otrov i u malim dozama.

  7. A kada je se Vucic kandidovao za Predsednika u funkciji Premijera i to bez ostavke to je moglo, je li ?! Svemocni SNS bi da o svemu odlucuje. E pa nece moci!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.