Goran Grbović: Njegovih pet minuta

Lik dana

Ostavite komentar


  1. Intresuje me sta je i gde radio ovaj gospodin. Osim kosarkaske karijere ne vidim nista drugo.Pa cak i posle prestanka igracke karijere nije bio u svojoj kosarkaskoj struci vec samo u pojedinim kritizerskim ulogama opravdanim ili ne ,.zavisno od trenutnih aktuelni kosarkaskih tema.

  2. Ovo kao da mu je pisao sekretar SNS! Lepa karakteristika za člana…Ni slovo o bilo kakvim školskim kvalifikacijama…Ni da li ima osnovnu školu…a kamoli nešto više! Uz napomenu da je Divac , kada je biran za predsednika Olmpijskog komiteta imao samo OŠ…

  3. „a potom jedan od retkih koji je o košarkaškim dešavanjima u Srbiji govorio bez uvijanja, kompetentno i argumentovano“

    Ovo je netačno. Lik je godinama lupetao u emisijama kod Tegeltije i Anđusa. Samo je pljuvao po Dudi kada je ovaj bio preuzeo reprezentaciju pre 10 godina. On i onaj iz Žitko basketa, Jovanović ili Jakovljević, ko će ga znati, što se stalno hvali da je izmislio Bogdanovića, su samo pljuvali po Dudi ili Saletu Đorđeviću. I redovno ispadali smešni. Sad su obojica uhlebljeni u partijsku sinekuru.

Ostavite komentar


Društvo

BIRODI: Političke stranke preuzimaju nadležnosti REM-a 10

BIRODI: Političke stranke preuzimaju nadležnosti REM-a

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) upozorio je danas da organizovanje sastanka predstavnika političkih stranaka i pružalaca medijskih usluga o primeni medijskih zakona tokom izbornog perioda, na inicijativu predsednice parlamenta Ane Brnabić, predstavlja "preuzimanje nadležnosti" Regulatornog tela za elektronske medije (REM).

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.