Građani i večeras nastavili akciju „Bukom protiv diktature“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Sutra nema policijskog sata ali verujem da se ništa neće promeniti i dalje će svako da tera po svome?

  2. Ne vredi vam da skrivate jer su veći zvižduci bili upućeni tajkunskoj opoziciji, i gradjani su večeras glasno rekli NE takvoj opoziciji. Srbija ih ne podnosi i nema potrebe da ih skrivate već pišite i o tome.

    1. Jurija Gagarina (nbg) grmi u 20.05, a u 20.30 mrtva tišina. Toliko o zvižducima opoziciji. Ali, zašto bi Pavle to znao, kad ne zna ni da on nije Pavle.

    2. Ko sta skriva? Skrivate se vi, bagro, nemate ni ime ni prezime, vodaju vas po gradovimo na mitinge kao ovce. Narod lupa zbog sebe jer ne moze ocima da vas vidi, a zaboli ih i za opoziciju. Zbog opozicije u pola devet lupate samo vi idioti za hiljadarku.

    3. Mora neko i o diktatorskoj vlasti da piše, čitaj informer ako ti više odgovara.

    4. Pavle, samo me podseti kad i ko je to rekao. Mi koji lupamo u 20:05 ne radimo to za nekoga već protiv nekoga i nečega. Protiv tajkuna i lopova na vlasti. Protiv gašenja slobode govora i mišljenja. Ako vlast ima dokaze za nečiju krađu, onda neka hapsi. Ali neka hapsi sve: i one koji su napastvovali žene, i one koji su dobijali oružje ispod cene, i one koji su palili kuću novinaru, i one koji su dobili i dali novac države za proizvodnju marihuanu, i one… Pravda je slepa i zato je ista za sve. Lupamo zato što u Srbiji to ne važi.

    5. Kad? Gde? Na Retenziji je bila velika buka u 2005 a posle toga nista. Svako vece slusam i nista. Bas nista. Cak no iz daljine kakonje bilo jednom pre 10 dana.

  3. Ovaj Pavle pise komentar na tekst asanja ili bunca ili i jedno i drugo.Svasta ce ziv covek da cuje od ovih „podrzivaca“ vlasti

  4. DRAGI MOJI DAL MOZE NEKO DA MI KAZE JEL TACNA INFORMACIJA DA SE VECERAS U 20 I O5 NALAZIMO DA SERPUJEMO ISPRED ZGRADE PREDSTAVNISTVA?HVALA UNAPRED

  5. Nisi pravili buku gradjani, već simpatizeri opozicije, jer simpatizeri opozicije jesu gradjani, ali nisu svi gradjani simpatizeri opozicije.

  6. Akcija „Bukom protiv dikature“, počela je tek kada je u javnosti, počela priča o izborima, što jasno ukazuje da je ovo predizborna kampanja i ništa više.

  7. Pavle, samo me podseti kad i ko je to rekao. Mi koji lupamo u 20:05 ne radimo to za nekoga već protiv nekoga i nečega. Protiv tajkuna i lopova na vlasti. Protiv gašenja slobode govora i mišljenja. Ako vlast ima dokaze za nečiju krađu, onda neka hapsi. Ali neka hapsi sve: i one koji su napastvovali žene, i one koji su dobijali oružje ispod cene, i one koji su palili kuću novinaru, i one koji su dobili i dali novac države za proizvodnju marihuanu, i one… Pravda je slepa i zato je ista za sve. Lupamo zato što u Srbiji to ne važi.

  8. Poštovana redakciji, kao vaš redovan čitalac, molim da mi odgovorite zašto ne objavljujete moje komentare? Nisu vulgarni i nikoga ne vređaju. U čemu je onda problem?

  9. Svirao sam u šerpu i večeras. I sutra ću. Možda nema puno koristi od moje svirke ali nervirati kompletne idiote na čelu sa velikim klipanom je neprocenjivo.

  10. Polako, nisu ljudi svi kod kuce u tom momentu, i ja sam sam, zaboravivsi da treba da odem do radnje bio na ulici u 20:00, ali smo jedna baka i ja usput tapsali zajedno, samo dok sam se vratio, vec je bilo 20:10, tako da nisam hteo da pravim nepotrebnu buku. Vratice ovi na snagu, ponovo, vanredno stanje, pa ce buka biti i jaca, to je sigurno. Opet ili Opeth… videcemo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.