Građani Petrovaradina uputili otvoreno pismo gradonačelniku Milošu Vučeviću

Žitelji Podgrađa tvrde da su u novogodišnjoj noći pretvoreni u "eksponate u zabranjenom gradu"

Ostavite komentar


  1. Petrovaradin je stariji i na višoj nadmorskoj visini od Novog sada, i nijedan stanovnik Petrovaradina gradić ne naziva *podgrađem*…..

  2. Pozivam ove stanovnike da dignu glas protiv ‘festivala’ Exit,jer je tvrđava znatno uništena zbog njega.Ako im je zaista stalo,nemoguće da ne vide u kakvom je tvđava stanju.Može Exit da se održava i na okolnim njivama koje su prazne i napuštene i pritom neće uništavati važan istorijski spomenik.Tako je svagdje po svijetu,samo u Novom Sadu je dozvoljeno tako nešto.

  3. Potpuna podrška ovim ljudima…sramotno je na šta liči danas Novi Sad i taj vašar nekulture koji se promoviše a zbog koga ne može da se mirno živi i spava…stidite se Gradonačelniče!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.