Građani traže zelenilo, za struku park na Slaviji suvišan

Oprečni stavovi o tome treba li u Mitićevoj rupi zadržati park ili prihvatiti izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa

Ostavite komentar


  1. Park je tu Lepa stavka Samo onda kad Beogradom ish elektricni autobusku gradskog prevoza I elektricni taxi ,a I Sam saobracaj putnickim vozilima u krugu devojke bude sveden na minimum.Sve je stvar razudjenosti sluzbi I sistema koji su neophodnu a ne jedinstvenosti sluzbi. No,kad vidis da dave sa radovima na esencijalnog projektila kao sto je autobuska stanica ne treba se sekirate za sitnice. Gradjevine na tom cosku su voli K….C a ne investicioni projekat,privatni ILI drzavni ❣️

  2. Za Vesića i šefa nigde nije poželjan park, poželjni su građevinski placevi i fontane, jarboli, gondole.

  3. Ideja datira od pre II sv rata.Ok,to vam je odbrana,ali tada Beograd nije bio ovoliko prenatrpan raznoraznim građevinama,bilo je zelenila,hlada,klupa gde bi se selo da se odmori,pojede sladoled i nastavi šetnja.Ovo je mentalno silovanje jednog psihopate,brbljivca,lajavca na daljinu,a zentara u susretu sa „svojim“ narodom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.