Građani zahtevaju čist vazduh (VIDEO/FOTO)

Protest "Za čist vazduh" održan večeras u Beogradu bez incidenata

Ostavite komentar


  1. Ispolitizovana prica od strane opozicije koja se nikada nije bavila ovim. Nista cudno. Drzava ce teziti da uvede mere,neke je vec uvela,kako bi se problem zagadjenja smanjio na minimum! Panike nema,sve je u redu! Svi zajedno kao drustvo moramo tome dati doprinos!

    1. čađ i garež po vozilima, odeća nam smrdi na dim i smog, kao da smo izašli iz pušnice, šetam psa koji potom smrdi na dim i čađ, to su činjenice

    2. Naši životi su u potpunosti ispolitizovani, najvećim delom zato što vaša stranka i njen vođa, doskorašnji propagator klanja zarđalom kašikom i „100 za jednog“, ne dozvoljava drugačiji način razmišljanja. Svaki problem i njegovo spominjanje doživljava kao lični, dakle politički napad. Ništa nije u redu i nemojte da lažete, a tzv. država ne treba da „teži uvođenju mera“, već da rešava GORUĆI problem.

  2. Velika je pompa nastala kada je se prvi put diskutovalo o Globalnim Promenama i vremenu koje dolazi . Mislim na atmosferske I klimatske promene . Nije tačno da se nešto što je De Facto može koristiti na drugačiji način. Vlast Republike Srbije ima ozbiljan zadatak da obezbedi čist Vazduh Gradjanima te zemlje ,u suprotnom ista ta vlas mora da sidje sa iste jer nije svrsishodna svojim načelima i obavezama prema Gradjanima . Veliki broj ljudskih žrtava može da se dogodi ako se ova kriza u skorijem Roku na pravilan način ne reguliše ! Ovo je Bezbednosna pretnja po živote žitelja Republike Srbije i tematika Bezbednosti se treba odmah preneti na Ministarstva koja imaju tu nadležnost uz kompletan državni aparat. To se naziva Pravilno funkcionisanje državnog sistema a pak kada se to ne bi učinilo odgovorne osobe se moraju sankcionisati . Odgovorna Vlada Mora ozbiljno pristupiti rešavanju bezbednosnih pitanja I ove velike ekološke krize zarad zaštite ljudskih života!

  3. Jedu nam vreme , stalno nešto čekamo, lažna obećanja,oduzimaju nam imovinu, radna mesta, ekenomski nas iscprljuju, sad je jedino što nam je ostalo zdravlje i to nam oduzimaju,šta nam je ovde ostalo i čemu da se nadamo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.