Građanske patrole za odbranu drveća na Kalemegdanu

Osim raščišćavanja terena za gondolu, Beograđani besni zbog seče stabala na nekoliko lokacija

Ostavite komentar


  1. Mozda jedno iskustvo iz Vankuvera mooze biti korisno. Ovdje je prije vise godina kada je pocela izgradnja jedne grane metroa, obustavljanja sjeca drveca jer su gradjani izasli na ulicu gje se to radilo i poceli da pale svijece za svako posjeceno drvo. Glavni Inzenjer je smjenjen ali su se radovi nastavili posto su napravljenje korekcije….

  2. Skotovi bre, ovo su mrzitelji Srbije, ej bre Kalemegdan žrtvovati zbog glupe žičare. Bože čija li je to ideja. Beograđani molim vas da im se suprostavimo pre nego što sve počne da liči na njih

  3. Zoran Radoicuc ce napraviti lepsi i stariji Kalemegdan i zasadice duplo vise odraslih stabala nego sto je bilo. Bolje da je stao kod kucica za vrapce.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.