Građanski otpor objavio savete za učesnike protesta

Pod znakom "obavezno" građanima se savetuje da isključe aplikacije koje prate lokaciju

Ostavite komentar


  1. Nebi zelis isoasti kao oprtunist ali sam Sebi sam postavio pitanja bez da Znam odgovor o tome ! Radi Se o usporedbi Tönnisove klaonice u Güterslohu gde iz suba zarazeni bilo 1.500 radnik ugl, iz Rumunije i Bugarske! Rame uz rame bez maske i ostojanjem od 1.5- 2 m( kao vecina ovde na slici) radeci zarazili su serijski jedan drugoga,! Zbiljam Pogledajte tu masu na slici! Pa Oni nisu normalni ili mi koji drzimo do “ pravilu preventacije“ Sta zeli Ova skupina dokazati( pustimo Politiku Vucica & co ovde Se radi o “ biti ili ne Zar je to tako tesko razumeti?!)

    1. Mene su sociva spasila suzavca 5.oktobra, bukvalno nisam nista osetila. Mada, proslo 20 godina, mozda se i sastav suzavca promenio..

    1. Pretpostavljam da kada od suzavca nateknu oči da se ne dislociraju i zaglave u oku.

  2. Kakva su ovo upozorenja ,kao da su hteli da odgovore ljude od odlaska na protest . Ogrlice i mindjuse ce napraviti kljucnu razliku da li neko nosi ili ne .Termalne rukavice … Ovi vec najavljuju da ce se potencijalno mnogo toga loseg desiti , pa da ne bude posle da vam nismo rekli ali ipak dodjite . Ovako se jednostavno ne radi .Najbolje da svi stave fantomke i bokserske rukavice ,ovo ostalo vam nece biti potrebno.Ako ljudi idu na protest ne idu u Cernobilj ,moze da im se desi da od suzavca imaju problema sa ocima ili sa grlom od onih dimova ili da ih policija pretuce ali ne znam kako ce to spreciti ako se ne nose ogrlice ili nose termalne rukavice .

    1. Termalne rukavice sluze za vracanje suzavca, zato sto je vreo kada ga bace i moze doci do opekotina ako se uhvati golom rukom. Pozdrav

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.