Gradonačelnica Niša ne priča sa onima ispod cenzusa

Uprkos protivljenju dela javnosti, posečeni kedrovi na ulazu u budući Delta planet

Ostavite komentar


  1. Tzv. gradonačelnica Niša, nekadašnja članica Lokalnog antikorupcijskog foruma (sic!), se premetnula preko noći u svoje pravo javno i političko obličje. Ona, dakle, pripada soju „nadljudi“, soju „übermensch-a“, koji sa običnim i dosadnim podanicima nemaju o čemu da razgovaraju. Istinski gradonačelnik (što Sotirovski nikako nije, niti može da bude) mora (!) da razgovara sa građanima, na ulici, na pijaci, u kafani, u komšiluku, na televiziji… bez obzira na to da li su članovi partija ili ne, da li su „probuili“ cenzus ili ne, jer su, naprosto, građani. Po ovome se vidi da je Sotirovski, ne samo tzv. gradonačelnica, već je bila i tzv. novinarka (ona je dobar primer o tome ko sve može da bude „novinar“). Jer, niti je šta naučila od uzusa civilizovanog građanskog dijaloga, a još manje je načula da postoji i bonton. Nekultura, pa to ti je.
    Belodano je da Sotirovski i njene partijske kolege nisu gradonačelnici, već su namesnici, a sve više gauleiter-i.

    1. Kalčo pa ona je samo običan dopisnik rtsa iz Niš i ništa više od toga…i to će u svojoj glavi ostati bez obzira kojim će se snosovskim perjem okititi dok traje njihova pošast.

    2. Ova induvidua spada u onu grupu koja nista ne zna ,pa sve zaboravi…Realno,bez namere da omalovazim higijenske radnice,nije ni za taj posso.Kaf bi izasla na izbore,imenom i prezimenom kladio bi sr u 5l krvi da ni svi clanovi njene porodice ne bi glasali za nju….

  2. Ništa čudno, ugledala se na partijskog šefa. Kao što je on predsednik armije botova koji su glasali za njega tako je i ona gradonačelnik samo za određene, posebne i prvorazredne građane koji su glasali za nju.

  3. Daleko smo mi od demokratije i dijaloga,vlada politička nekultura,primitivizam. Ali to je SNS!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.