Gradonačelnik Čačka traži od Vučića pretvaranje vojnog u mešoviti aerodrom

Ostavite komentar


  1. Ladjevci postaju zgodan adut za partiske uvlakace da se dodvore svome vodji. I bice tu jaka konkurencija. Ipak Srbi treba da napisu tomove udvoricke poezije.

    1. Srpski mentalitet. Cim neko pokusa da uradi nesto korisno za sve nas, odmah ne valja!

  2. Bilo bi dobro da se svi manji aerodromi u nasoj drzavi pretvore u mesovite. Malo da se srede i prosire i imacemo aerodrome sa kojih ce leteti manji carter letovi. Ideja je zaista dobra.

    1. Neverovatni ste, predsednik je rekao da je uslov Vansija da se ne razvijaju aerodromi u radijusu 230km od Beograda. Uvlakači ni ne razmišljaju u kakav problem uvaljuju vođu ovakvim predlogom.

  3. Pored Kraljeva i Čačak želi aerodrom.Ljudi u Čačku znaju šta znači aerodrom.

  4. Ovo je inicijativa gradonačelnika Kraljeva i Čačka,a da pritom imaju isto mišljenje i ostali gradonačelnici gradova centralne Srbije,kao i njenih građana. Jer bi mešovit aerodrom mogao osim putnika,da prevozi i sve ostalo iz ovog dela Srbije u ostale zemlje sveta.Inicijativa odlična,a preduslovi još bolji za ostvarenje ovakve ideje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.