Grahovac: Razbijači SRJ na vlasti

Ostavite komentar


  1. Када већ пише о разбијању и издаји, Граховац би могао и да напише аутобиографију, па да заокружи тему.

  2. Na kom je jeziku napisan taj uradak? Koje vojske je on general? Vojske penzionera? Crnogorskih? Mislim…

  3. Znam čoveka!!! Igrali smo preferans, pametan i preduzimljiv – uvek u svoju korist.
    I bez autobiografije grabi krupnim koracima Vuka Draškovića, najvećeg kameleona i ““inovatora““ svih vremena na ovim prostorima. Mrtva trka, bez izglednog pobednika.

  4. Kriv je Srbin iz Sarajeva Bogic Bogicevic. Da je glasao za vojni udar sve te usijane glave (Milosevic, Tudman, Izetbegovic pa i Kucan) bi JNA smestila u zatvor da se za godinu dana ohlade a posle diktature parlamentarni izbori kao sto je bio slucaj posle Franka u Spaniji i Salazara u Portugaliji. Bogicevicev glas je prevagnuo na sudbonosnoj sednici generalstaba. Tako ce taj Srbin ostati zapamcen u istoriji Jugoslavije po zlu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.