Grujičić o slučaju iz Sremske Mitrovice: Kompletna obdukcija će pokazati pravi uzrok smrti, kolege prerano donele zaključak

Ostavite komentar


  1. Joj bre, ministarka Dana jao da je pala sa Marsa i kao da ne zna, da su nam ljudi u zdravatvu, naravni ne svi, ali vidljiv deo, totalno u kriminalu. I hoce li biti zabrane duvanakog dima u restirqnima/kaficimq, ili smo potpisali ugovor sa duvanakom induatrijom da nece biti zabrana.

  2. Ruka ruku mije! Dajte im vremena da prerade obdukcioni nalaz! Tako je ministarko!

  3. Ova zena sve vise lici na neku zlu vesticu iz bajki….samo sto ovo na zalost nije bajka vec nasa realnost i pitam se ima li barem malo i kao lekar i kao covek stida i srama, empatije ili je samo ipak zla baba???

  4. Ministarka, Vas kolega je uradio više nego što je trebalo. Ženu je stezao za vilicu i pretio joj je, ah da i usput je ubio dete.

  5. Znaci nove „kolege“ ce doneti ocekivani zakljucak: sve je ok, nema nepravilnosti

  6. Sve jasno.Predsednik danas prima majku ubijene bebe ,a iza leđa pripremaju lažiranje obdukcije

  7. Kolege da revidiraju stav, odmah, da ne bude posle „nismo znali da Goli otok i dalje radi“.

  8. Jedno je nestručnost ,a sasvim drugo je divljačko ponašanje . Gde živi ministarka ?

  9. Ova Grujičić bi bila bolja za upravnika gradske pijace a ne da se bavi ministarstvom zdravlja. Uostalom ni ostali ministri ne zaslužuju to da budu ali šta ćemo!

  10. Ministarka definitivno nema ni malo osecanja. Pod hitno zdravstveni radnici, svaka cast izuzecima, na kurs o lepom ponasanju.
    Ako kuci doktor zeni kaze da je krava popije prijavu za nasilje u porodici, ako to kaze porodilji po ministarki je to normalno. Gospodjo idite u penziju. Zalosno da tako vrstan medicinski strucnjak nema empatije . Zdravstvo totalan rez bez anestezije pod hitno

  11. Ministarka o katastrofalnom ponasanju pojedinih kolega prema pacijentima govori da je to deo domaceg vaspitanja i to je to, drzava nije odgovorna. To je upravo jako vazno i treba ih uciti stalno ne samo o pravilnom odnosu prema pacijentima vec i prema porodici, koja za nju nije bitna.

  12. Чисто да чујете и други угао гледања. Неизбалансиран приступ теми доводи до наелектрисања јавности, и иако се ради о појединачним случајевима, на основу њих се формира слика о целокупном систему са којим пацијенти долазе у додир, а подизање што оправданог што неоправданог незадовољства доводи до нарушавања поверења између лекара и пацијената, што је основ и предуслов сваког даљег рада. Не значи да о овим и свим другим случајевима не треба извештавати, напротив, али начин извештавања одеђује да ли ће се због једног или два случаја на чијој помпи се пуне тиражи урушити и оно мало поверења између лекара и пацијената?

  13. I nju čeka tužba u Strazburu zbog smrti pacijenta, tj.nesavesnog lečenja! Zato je i ministar! Razume ona to najbolje !

  14. G=đa doktorica je, znamo po čijoj naredbi, već odlučila da ginekolog nije kriv. Pa on vrbuje pacijente u državnoj bolnici za privatne klinike u kojima radi. Tkz komisije vrše uvid u dokumentaciju i donose zaključke. Nalaz obdukcije je poznat, kao i „naplatna rampa“

Ostavite komentar


Društvo

Blaži zemljotres u Orahovcu 9

Blaži zemljotres u Orahovcu

Zemljotres jačine 2,8 stepeni Rihterove skale pogodio je večeras blizinu Orahovca na Kosovu i Metohiji, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda (RSZ).

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.