Grupa kineskih turista među kojima 18 iz Vuhana stiže u Beograd

Ostavite komentar


  1. Ma šta im dozvoljavaju da se šetkaju tako, lepo to proterati ili staviti u karantin na mesec dana.

  2. Svuda isti text, sta je rekla osoba iz federacije zaduzena za javno zdravlje, a sta su nasi expeeti rekli o tome sto dolaze turisti iz centra zaraze a njihov grad u potpunom karantinu a oni se ovde šećkaju kao da se nista ne desava, i sta je sa tim sto mogu da prenesu virus i ako nemaju nikakve simptome a period inkubacije traje do 15 dana, jel ima neko normalan u ovoj zemlji da ih spreci da udju u zemlju jer predstavljaju opasnost po javno zdravlje

  3. Da li je moguce da kineski turisti nece biti u karantinu prvih 10 dana ? Ne bi trebalo ni da udju u Srbiju a bez karantina to je svestan i nameran rizik, eventualno neznalacki, da se corona virus useli i u ovoj prejadnoj Srbijici.

  4. Gospoda turisti iz Vuhana,svakako ne bi ušli u USA bez da provedu mesec dana u karantinu na posmatranju.Zbog čega zaista ne bi tako,bilo i kod ulaska u Srbiju,bolest je bolest a preventiva spašava desetine hiljada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.