Grupa mladića pokušala da ometa tribinu u Šapcu, policija ih udaljila od bine (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Ljudi moji, da li ima igde na svetu da se predsednik jedne drzave sluzi ovakvim sredstvima ne bi li zaplasio neistomisljenike? Mozda u Africi, i nigde vise.

  2. Ove SNS- ovce iz Šapca više ne podržava ni njihov ministar policije Verovatno je i on shvatio da je način na koji njegovi zastupaju interese SNS-a, kontraproduktivan ako se želi osvajanje lokalne vlasti u Šapcu

  3. kod nas ništa ne može da prođe bez upada padobranaca koji misle drugačije. Zar je toliko teško da živiš normalno i ne stvaraš konfliktne situacije? Pitam se, kad god vidim ovakve stvari, kada čujem isečak govora Martinovića, Atlagića, Rističevića, Vulina i sličnih u kakvoj je porodici odrastao Vučić?! Mora li i poslednji grad da pređe u ruke SNSovaca? Zar je to bitnije od masovnog iseljavanja mladih? Razmišlja li Vučić o tome da će jednog dana u udžbenicima istorije uz njegovo ime da se nađe i taj podatak?

  4. Naravno da ulazimo u sukob kada predsednik kaze:“ Oni njihovi su napali one nase“.

  5. Prve ovakve “performanse“ sabotiranja političkih neprijatelja organizovao je Otpor, sa svojim “Sendvič Brigadama“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.