Grupa taksista napala vozača CarGo kod Beton hale

Ostavite komentar


  1. Eee da je u pitanju putnik bez bus-plus kartice…
    dobio bi svoje. Ovako, protiv 50 siledžija… koje podržava država… nema reagovanja.

    1. Kako ti znas da je bilo 50 siledzija i odakle ti pravo da optuzujes drzavu za podrsku.

  2. …komunalni policajci bili na nekoliko metara od mesta događaja, sve su to gledali i nisu reagovali…
    Bravo ministre Stefanoviću! Sada je svima jasno čemu služe komunalni policajci. Lična partijska vojska vođe i njegovog klana. Sram vas bilo. Hoće li AV da po običaju ispriča neku tužnu priču na ružičastoj TV? Ili će da spinuje da je Vuković u stilu Brus Lija napao 50 nemoćnih taksista i pri tome polupao auto. Svakoga dana sve ste jadniji i nemoćniji. Nemanje obraza i svako odsustvo stida kod vas je jasan pokazatelj da živimo u totalitarnom društvu. Da ste nešto pročitali u životu i razvijali intelektualnu i duhovnu stranu upoznali bi elementarnu ljudsku emociju… empatiju. Jasno je da mislite samo na sebe i podređene interesne grupe.

    1. Pinokio ce danas da se obrati i da kaze da je to bio organizovan napad na njega i brata, a da se grupa slucajnih prolaznika, tu zatekla i spasla rezim.

  3. Ne znam ko je ovde u pravu ali sve i da su taksisti apsolutno u pravu ovakvo ponasanje je nedopustivo u iole ozbiljnoj drzavi. Kada svako uzme pravdu u svoje ruke onda tu prestaje drzava i nastaje anarhija. Sta ako se vozaci CarGo-a organizuje pa uzvrate istom merom, kuda to vodi? Drzava mora da reaguje brzo i beskompromisno. Svi napadaci moraju biti uhapseni i osudjeni na odgovarajucu kazne za pocinjeno krivicno delo kao sto moraju zakonski biti kaznjeni i vozaci kompanije CarGo ako krse zakon. Ovako nesto drzava ne sme da dozvoli nikada i ni po koju cenu jer u suprotnom prestaje da postoji. Ovo je jednostavno nedopustivo.

    1. Zar nisu car go vozači oni koji ne rade u skladu sa zakonom?I zar nisu oni ti koji napadaju i sprečavaju i tu komunalnu policiju kada se zakon sprovodi a nije u njihovu korist?

  4. Pa vi ste prevazisli i informer.Svakog dana im se priblizavate.Da li vi verujete u ovu salu?

  5. Ako me pamcenje dobro sluzi, pre dve nedelje je stotinak CarGo vozaca napalo inspekciju i sprecilo oduzimanje vozila… sprecavanje ovlascenog sluzbenog lica je ozbiljno kr.delo… policija prstom nije mrdnula… par blomiranih taksista koji su se tu zatekli je pobeglo i ostavilo automobile… krvoprolice je izbegnuto iskljucivo zahvaljujuci pozivu vlasnika taxi udruzenja da se ne reaguje… uber je izgubio spor na evropskom sudu pravde i presuda je, citiram, obavezujuca za sve pravosudne sisteme i u svim slicnim situacijama… samo postojanje i funkcionisanje cargo je pravno nasilje… posebno je zanimljiva cinjenica da se niko ne usudjuje da zagrebe ko stvarno stoji iza i ubire kajmak po cenu da izazove krvoprolice… a ono je neminovno jer je nasrnuo na egzistenciju 6.700 porodica samo u bgd… isti scenario je vec vidjen u gotovo svim zemljama EU… zato je, ponavljam, EVROPSKI SUD PRAVDE presekao i zabranio rad APLIKACIJAMA ZA DIVLJE TAXISTE… u januaru je UBERu zabranjen rad u BRISELU, koji je prestonica EU, sto je jasan znak svima…

    1. Ti da malo putujes po svetu, znao bi, da Uber radi u malom moru gradova i zemalja. I procitaj presudu prvo, pre nego sto je pominjes, pa mozda i shvatis na sta se odnosi.

  6. Jadna prica. Koliko ste uzeli para za clanak? Kad je inspekcija trebala da im oduzme auto na dorcolu imali su panik taster i stvorilo se njih 15 da sprece ovl. sluzbeno lice u svom poslu, a sad kad njih 50 hoce da lincuje njihovog coveka nemaju panik taster i nema pomoci njihovom clanu

  7. Po cemu je vozac cargoa poznao da su ga taksisti napali obzirom da su bili u fantomkama.Jel imaju neki poseban logo za prepoznavanje.Bilo oko 50 taksista.Gde su stali svi ti automobili kada se zna da se radi rekonstrukcija ulice.Ako je dobio batine i bio u soku kako je mogao snimati i slikati.Ovo lici na laz i namestaljku.A da su ga hteli prevrnuti i nisu uspeli ,pa njih 50 ga je moglo i odneti.

      1. Ovo je vec providno.pisete placene tekstove.i zaista ako je pre par dana bilo stotina cargo vozaca zbog sluzbenog lica gde su sad da odbrane kolegu.i prosle gidine su istu pricu plasirali da ih napadaju taksisti.MOZDA STE GOSPODO I ZASLUZILI

  8. Ee eeer kakvi ste vi novinari.ovi iz blica su vec na platnom spisku car goa i pisu tekstove kakvi im se dostave,a izgleda ste i vi placeni za ovu izmisljotinu.voleo bih da je ovo istina al nazalost nije

  9. To je taj Pinokiov i Pepin napredni kadar….zato svi na proteste, do kriticne mase, a onda iz pocetka izgradnja drzave.

  10. Ljudi,da li vi kapirate da je CarGo ,deo svetskog programa izazivanja haosa?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.