Bugarska novinarka: Hapšenjem Obradovića potvrđena priča o aferi „Krušik“

Dilijana Gajtandžijeva, bugarska istraživačka novinarka, koja je prva objavila tvrdnje o nezakonitoj trgovini oružjem iz Srbije

Ostavite komentar


  1. Radite odlično svoj posao jer se bivši urednik emisije „Ćirilica“ današnjem jutarnjem programu okomio na vaš list „Danas“ kao da i njemu podiže pritisak.

    1. Bravo za ovu novinarku,bravo za uzbunjivaca i veliko bravo za birn,danas,nin,vreme,cins,krik,insajder i n1.To je sve od slobodnih mddija sto imamo ali izgleda da je za vlast i to previse.Pljackajte snsovci trebace vam za pakete

      1. Ali Gospodine jedno Bravo i za nas koji čitamo Danas i pišemo komentare ,pokušavajući da malo umijemo naša lica i lica još normalnih rodoljuba Srbije .

    2. zar nije jednostavnije da odgledaš 24 minuta i Utisak nedelje? Bezbednije po zdravlje…
      Sve čestitke Obradoviću i novinarima koji ne dozvoljavaju da AV i Stefanović ovu priču bace pod tepih.

      1. Naravno da je lakše, a i redovno gledam „24 minuta“, a „Ćirilicu“ ne gledam već dugo vremena, ali sam jutros gledao tenis Srbija – Japan, pa sam slučano gledao na jutarnjem programu Happy TV kako su se okomili na list „Danas“ kao da im svakodnevno pogoršava zdravstveno stanje.

    3. Ako vec istrazuje, kako nije dosla do podatka da je bivsa finansijska direktorka Krusika, inace majka „Uzbunjivaca“ Obradovica zbog maliverzacija dobila otkaz, pa otisla u penziju i sada radi za konkuretnu firmu GIM-a.

      1. A ti nesretniče kao to znaš i možeš da dokumentuješ i dokažeš ili samo mutiš vodu. Pa šta čekaš, dokaži da ne lažeš.

      2. Ako je to uopste istina, onda utoliko veca plemenitost Obradovica! Ne moze on da bude odgovoran za postupke svoje majke koja je, je l te, punoletna! Ali ministar unutrasnjih poslova itekako jer je to po funkciji pa bilo da mu je otac ili ko god umesan u nelegalne radnje!

      3. Cak i da je g.Obradovic sve ovo pokrenuo iz razloga koje Vi navodite, da li to umanjuje na bilo koji nacin aferu sa ministrovim ocem? Za tu aferu postoje dokazi.

        1. Motivi za uzbunjivanje su manje vazni. Ne izvrcite stvari! Vazno je da li je sve ovo istinito. A bice da jeste.

      4. Tako je Tijana, Miodrag iz Peci je spomenuo malverzacije….pa neka izvoli da podnese krivicnu prijavu i potkrepi je dokazima!

      5. Nekoliko puta komentarisah da ste Vi „iz Peci“ koliko i ja iz Kine. Mislite da time sto naglasavate da ste Kosovar da ste automatski ste u pravu. Dajte, bre, BOTINO, prekinite sa srbovanjem. A odakle sve to znate o majci uzbunjivaca? Radi Bia? BTW. To su sve suste NEISTINE!

      6. Kakve veze ima što je njegova mama dobila otkaz i gde sada radi?! Ima li u tome nešto protivzakonito? Mi ovde pričamo o mutnim radnjama kojima je GIM ostvario dobitak, a Krušik gubitak, to treba da se istraži.

  2. Radite odlično svoj posao jer se bivši urednik emisije „Ćirilica“ u današnjem jutarnjem programu okomio na vaš list „Danas“ kao da i njemu podiže pritisak.

  3. E, bre, vi samo Krušik pa Krušik! Pa za koga se režim trudi da prebaci fokus na ruske špijune nije valjda da sirotinja raja ima šta da glođe dok ispija pivo ispred seoskih prodavnica. Krušik jako slabo dopire do seoskih prodavnica ovo sa bratskim špijunima razgaljuje i gnevi nacionalnu dušu. Pun pogodak Vučićevog PR tima, znaju oni kako da zaokupe rasutu pažnju sirotinje raje.
    Naravno, imaju svu moguću infrastrukturu da ostvare zamišljene nakane uz činjenicu da ni sirotinja raja nije baš samosvesna događanja oko sebe, zato ima ko da razmišlja umesto nje i posle samo da sune istinu brzinom munje iz šupljeg u prazno. Dobro, svaka čast osvešćenoj manjini, tj boljem delu Srbije ono stoji da je manjina deo celine ssamo u Srbije to pravilo ne važi.

  4. Eto posten radnik ih razotkrio,a zamislite koliko muvanja itd na sve strane ima a sto nisu otkrivene i nikad nece !?? U normalnim zemljama Stefanovic bi leteo iz vlade !! A u Srbistanu se jos on jos nesto pravda i kao nije tako hahahaha

  5. Ajme …kakva lekcija istrazuivackog novinarstva za gospodju Jovicevic , Sarapu , Marica i ostale vazelin poltrone sa televizija sa nacionalnom frekvencijom

  6. ovo je tačno što se tiče preprodaje oružja. to ne može da se radi bez dozvole proizvođača i to je nešto što treba non stop da ih pitate na konferencijama. Tu dolazimo do srži ove afere. Prodaja oružja ISIS, Al Kaidi i ostalima zarad profita za ministrovog oca.
    Imate primer od prošle godine kada je UAE prodao američe kamione i džipove nekoj od milicija u Jemenu i tamo se digla bura oko tog pitanja. Za automobile su digli dževu a mi za bojevu municiju ništa.

  7. Draga Dilijana. Baš zato što znaju šta su radili, sve će uraditi da zataškaju, lažu, kao i do sada, za sve. Severna Koreja je slobodna država u odnosu na Srbiju danas. Okupirali su je radikali, bez znanja, morala, bilo čega ljudskog. Zbog site, deo naroda se prodao, zato smo tu i gde smo. Ti i takvi su zaslužili ovakvu državu, ali inteligentni, slobodno umni ljudi, sa karakterom, svojim mišljenjem je nisu zaslužili i zato ova radikalska banda se mora oterati što pre. Najbrže moguće.

  8. Bugarska novinarka Dilijana Gajtandžijeva iznosi frapantne podatke o trgovini oružja iz Krušika u kojoj je naveliko uključen B. Stefanović kao učesnik u aktivnosti firme GIM, a to uporno demantuju ΛV i sin Stefanovića. Kada se budu obelodanile mahinacije sa oružjem, kao što je blesnula špijunska afera od juče. Ima slike, znaju se imena, a čutalo se više meseca o tome. Očekuje se da bude uhapšen onaj koji je prvi saznao i alarmirao o aferi, kao što je imao posledice uzbunjivač A. Obradović.

    1. Bugarska novinarka otkrila aferu“Krusik“.Bugarski novinar otkrio aferu“Ruski spijun:.Srpska novinarka otkrila aferu „Opera“.Potpuno isti rukopis a u potpisu “ KOS II „. Za ove mlade to je Kontraobavestajna sluzba
      vojske bivse Jugoslavije, ili potomci nastavili gde su ocevi stali.

    2. Slazem se da ima osto pero i da „puca“pravo u centar . Svaka cast za takvog novinara koji radi vrhunski posao,istina po svaku cenu.

  9. To je težak skandal koji srozava kredibilitet Srbije. Za ovakve teške afere se pokreću istrage i na medjunarodnom planu. Trgovina oružjem je strogo definisana medjunarodnim konvencijama. Verujem da će EU izvršiti pritisak na Srbiju da sprovede punu istragu i dovede odgovorne pred lice pravde.

  10. Ova bugarska novinarka ima oštrije i ubitačnije pero nego ovdašnji novinari. Pogađa sami centar, samu suštinu, prosto kida, svaka čast!

    1. je l’ treba „bugarska novinarka“ da bude „pouzdan izvor informacija“???? pobogu ljudi, imate li vi mrvu mozga…?

      1. A što ne bi „bugarska novinarka“ bila pouzdan izvor informacija?
        Ako nam je „bugarski grafolog“ bio dovoljan dokaz da Siniša Mali nije muljao sa apartmanima u Bugarskoj, šta onda fali „bugarskoj novinarki“?

  11. rešili Ameri da otmu Krušik po svaku cenu, evo Danas se sav usijao od Krušika…. nadam se da ćete dobiti po žvaku od Amera, kao i obično…

    1. Malo si omašio. Ameri sada drže Krušik i trguju njegovim oružjem, a afera Krušik je razotkrila njihovu i Vučićevu povezanost. Otuda i napad na ruske špijune, koji su im zeznuli kombinaciju.

    2. Ne znam za žvaku od Amera, ali ovi tvoji muljatori to rade za debeeele pare, a vas namire sendvičima.

  12. Dakle , dokle smo stigli u funkcionisanju države ,da nam komšije , susedne granične zemlje prve upozoravaju svetsku ali i nadu javnost o tome kome Srbija i za koje novce i u kojoj organizaciji prodaje naoružanje
    Teroristima u Jemenu i verovatno širom terorističkih država Bliskog istoka .
    E , Predsednice Vučiću , dali di ti svestan koji odujam stvarad ne sebi ,jer ti nisi bitan, već ovoj napaćenoj, obespravljenoj državi Srbiji.???
    Kucnuo je čas za karte na sto .
    Pobeći nemozes od pravde koju stalno Guess pod tepih.
    Dakle , prst na čelo Vučiću , jer ovo nije niti se moze podvesti pod laž tvoje politike u celini..

  13. laz na laz i mislite da vam to prolazi!!!!!za vas su slobodni novinari oni koji lazu!dokazite papire dajte…….ja ne dobijam sendvic,i mrzim i obradovica i vucica i sve ostale bandite!!!!!da znate

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.