Hrkalović saslušana o vezama sa Elezom i Belivukom

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da verujem da je sebi to dozvolila jedna uspešna žena,kažu doktor filozofije,ili nije bila dovoljno zrela ili je ušla u mat poziciju i nije mogla izaći iz igre.

  2. Zloupotrebe položaja, učestvovanje u organizovanom kriminalu, treba najstrožije kazniti. Zatvor za takve postoji.

  3. cim je odbila poligraf krije nesto, ispitati sve i pohapsiti kriminalce

  4. Dakle, i MUP je zapoceo novi rijaliti sou, a bez PR-a Ivkovic Biiljane (koja prima platu ), umesto koje nastupa AV…i medijski korpus vrana, na ledjima Orla Srbije…!!

  5. Biti na visokom polozaju kao sto je bila Hrkalovic nosi i veliku odgovornost. Nije smela da to koristi u nezakonske svrhe.

  6. Svako za koga postoji osnovana sumnja da ima veze sa bilo kakvim kriminalom, odgovaraće pred zakonom. Država je jača od kriminalnih organizacija.

  7. Drago mi je bilo videti na tako odgovornoj funkciji mladu, uspešnu ženu. Ako je istina da je na bilo koji način radila protiv države, biće mi žao, ali pravda je za sve ista.

    1. Nije policija, mora da reaguje javni tužioc… Ako krivica postoji, podiže se optužnica!

  8. Nešto krije, to je više nego očigledno. Zaštićenih biti ne sme, neka snosi odgovornost za krivična dela koja je učinila i koja se dokažu naravno. Ne bi me čudilo da je planirala i Vučićevo ubistvo.

  9. Da li se neko pitao zašto su hapšene čitave saobraćajne ili policijske stanice i kome su se našle na putu?? Sad svi pametni odjednom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.