"I dalje ste Putinov trojanski konj, četnički koljači uprljani krvlju": Nove dojave o bombama na aerodromu Nikola Tesla, Zemunskoj bolnici, tržnim centrima, kladionicama... 1Foto: Pixabay/ diegoparra

Na mejl adresu lista Danas nešto posle 11 sati stigla je dojava o bombama na 12 lokacija širom Beograda.

Kako se navodi u mejlu koji je stigao sa adrese koja nosi naziv „Azov Anti Chetnik Brigade“, postavljeno je više bombi na istim lokacijama i to: devet bombi u Studentskom Domu na Bulevaru kralja Aleksandra, jedna bomba u Ambasadi Belorusije (Deligradska 13), 17 bombi u Tržnom centru Ušće na Bulevaru Mihajla Pupina, dve bombe u Kfc na Studentskom trgu, devet bombi na aerodrom Nikola Tesla, od toga četiri na parking ispod civilnih automobila, šest bombi u tržnom centru Delta City u Ulici Jurija Gagarina, jedna bomba na Filozofskom fakultetu na drugom spratu, četiri bombe u zgradi Rektorata, dve bombe na Umetničkom univerzitetu na Kosančićevom vencu 29, tri bombe u bolnici u Zemunu, Vukova 9, jedna bomba u kladionici Meridianbet (Gandijeva 76a) i dve bombe u kladionici Meridianbet na adresi Narodnih Heroja 30.

„I dalje ste Putinov trojanski konj u Evropi, i dalje se slikate sa ruskim političarima, držite zajedno obaveštajne projekte, ona vaša nadrogirana budala Vulin dolazi u Moskvu da sprema dalje metode represije i tlačenja i širenja Putinove volje. Masovni četnički koljači i silovatelji su vam sada uzorni građani, panduri, vojnici, političari, biznismeni. Cela vaša zemlja je uprljana nevinom krvlju, i niko od vas nema ni m*da ni obraza da osudi to“, navodi se u mejlu uz dodatak da se i dalje „nismo urazumili“, te da će „biti krvi do lakata“.

U mejlu se, pored niza pretnji i psovki, kao i obraćanja sa „vi četnička stoko“ pominju i pristalice Željka Ražnatovića Arkana, Vojislava Šešelja, Vuka Draškovića i „Vagnerovaca“.

Redaciji Danasa za sada je potvrđeno da je imejl sa dojavom o postavljenim eksplozivnim napravama stigao na elektronsku adresu Rektorata Beogradskog univerziteta i da je zgrada evakuisana.

U Rektoratu Univerziteta umetnosti Danasu je rečeno da takav mejl nisu dobili, a za sada o dojavi nisu obavešteni ni u Studentskom centru Beograd. Kako nam je rekao direktor SC Beograd Goran Minić, u poslednje vreme se događa da obaveštenje o postavljenim bombama dobiju od policije, a ne direktno na elektronsku adresu nekog od domova.

Dekan Filozofskog fakulteta u Beogradu Danijel Sinani potvrdio je za Danas da je mejl sa porukom o postavljenim bombama stigao na fakultetski mejl i da je zgrada evakuisana.

"I dalje ste Putinov trojanski konj, četnički koljači uprljani krvlju": Nove dojave o bombama na aerodromu Nikola Tesla, Zemunskoj bolnici, tržnim centrima, kladionicama... 2
Foto: Printscreen/Danas

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari