Dojave o bombama na više lokacija u Novom Sadu 1Foto: BETA/DRAGAN GOJIC/MO)

Na mejl adrese više redakcija, među kojima je i adresa redakcije Danasa, stiglo je preteće pismo u kojem se navodi da su u Novom Sadu na više lokacija postavljene bombe.

Navodno, bombe su postavljene na Fakultetu tehničkih nauka, ukupno devet, tri bombe u Studentskoj menzi, bomba u McDonaldsu, 11 bombi u Merkatoru, dve u Domu Zdravlja Jovan Jovanović Zmaj, sedam u stambenoj zgradi u Časla Gala 21 na prvom spratu, 24 na SPENS-u i jedna u Yettel prodavnici u ulici Modene.

„Vidimo da se kod vas još ništa nije promenilo, hektolitri prolivene ukrajinske krvi, i hektolitri prolivene krvi nedužnih Rusa koje je monstruozni fašistički režim Vladimira Putina poslao da ginu i ubiju. Naravno da će se tamo među njima pronaši i go*na, poput vaših četnika, vagnerovaca, nacista, strelkovljevaca i sličnih“, doslovno se navodi se mejlu.

Nepoznati autor poručuje: „Vi ste izabrali, volite i slavite Vučića. Bivšeg četničkog koljača, koji je pozivao na streljane civila. Vi se dodvoravate Putinu na sve moguće načine, Vaše vojne i paravojne formaciju su sejale smrt gde god da su stigle i prošle, a njihovi pripadnici su sada počasni građani vaše trule korumpirane države, sada slavite Putinove zločine“.

„Smrt svemu što stoji na putu slobodi“, navodi se u dojavi uz poruku „solidarnosti sa zelenim aktivistim/aktiviskinjama u Srbiji koji pate represiju od Vučeoćevih fašističkih flangi“.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari