I sa novim direktorom, RTS-u ostaju stari problemi

Osim Bujoševića, kandidati za koje se "vrši pritisak" na Upravni odbor su i Olivera Jovićević i Miloš Rajković, saznaje Danas

Ostavite komentar


  1. Vasko je jedini kandidat koji se ikada prijavio za dir. RTS-a, a koji ne pripada ni jednoj politickoj stranci, jedini koji je imao plan i program za oporavakni rad RTS-a i verovatno jedini kojeg nisu mogli da kupe, jer ima obraz…e zato taj isti Vasko koji je prosao u poslednji krug nije izabran, jednostavno nije podoban….ali docice i taj dan!

  2. Izbor Bujosevica bi bila velika sramota! Ne samo za RTS, vec i za drzavu Srbiju, ali i za aktuelnu vlast… Penzioneri treba da idu u penziju…

  3. Ako ponovo novi direktor postane ovaj stari-Bujošević, gospodin Prvanović bi pored promena u finansijskom poslovanju, transparentnosti i glavnog i odgovornog urednika, odmah trebalo da promeni i generalnog direktora, jer u protivnom o svemu ovome što je naveo da bi uradio, može samo da sanja. Kad iz RTS sklonite robote koji se šetaju daljinskim, govore i rade kako im ko stiska dugmiće i umesto njih dovedete hrabre, poštene i sposobne ljude kao što je Vasko Vasović, onda možemo da se nadamo i verujemo u promene….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.