I za prosvetnu inspektorku u Novom Pazaru zatvorene kapije OŠ „Avdo Međedović“

Ostavite komentar


  1. Pa ne mora sve iz Beograda 😉 Pustite, vec jednom , te ljude da sami sebi kroje sudbinu. Poznato je pravilo da gde god se je umesao Beograd, Srbija nadrlja …

    1. Pa ti muslimani- Sandžaklije odavno kroje sami svoju sudbinu bez da im Srbija u tome smeta. Sve smeju, sve mogu, čak im je dozvoljen neki nakaradni jezik, nepoznat lingvistima, toboži „bošnjački“! Oni otvoreno rade na odvajanju od Srbije. Vredno ih pomaže „najnoviji prijatelj“ A. Vučića -Erdogan, . (Bože dragi, koje protuve -od Bila Klintona, preko Blera, Guzenbauera i Šredara pa do Erdogana itd., taj čovek AV naziva „prijateljima“) da Turci, koji bi preko dela Bugarske, severne Makedonije, Kosmeta i Sandžaka, znači teritorija gde su pretežno muslimani, najzad stvore odavno obećavanu (i željenu) „Zelenu transferzalu“ sve do Evropske unije -tačnije njene članice Hrvatske. A onda- idu dalje jer i u Austriji a pogotovo u Nemačkoj gde živi od 4 do 6 miliona muslimana sa ogromnim natalitetom, uspeće za pedesetak godina ono što Turcima nije uspelo- npr. osvajanje Beča! O Srbiji ne treba ni pričati. Dok Turci i drugi muslimani nasele Srbiju, naš živalj, bežeći ispred esenesenovaca, će se i tako i tako većinski preseliti u Nemačku, Austriju, Italiju pa čak i u daleku Kanadu i Australiju. Živi bili pa videli- neka nam samo A. Vučić i dalje ostane na vlasti!

      1. Skoro sve si u pravu i lepo si napisao ali svaljivati sve na Vucica je malo postalo degutantno. Sele se ljudi bez obzira na veru, ja sam u gradu gde je i muslimana dosta veruj da oni vise idu za Nemacku i Austruji. Sto se tice ove vesti, pokazuje koliko je prosveta propala, zaista sektor koji je najvise unizen. Ovo treba zakonski regulisati, pa gde ima da se za direktora postavi radnik koji nije iz skole.

  2. Svaka čast, dali ćete uspeti ili nećete???
    Pokazali ste da imate „kićmu“, za razliku od mnogih.
    U Beogradu se potpuno iste stvari dešavaju!!!
    Đelim vam uspeh, samo napred i da služita za primer.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.