Idealan novogodišnji poklon za one koji vole Danas 1Foto: Danas

U svom okruženju imate osobu koja pasionirano čita Danas, kupuje ga na trafici svakog jutra, deli sa vama vesti sa portala danas.rs ili na svom Instagramu deli sadržaje Danas Instagram stranice?

Ukoliko je odgovor da, predstavljamo vas idealne novogodišnje poklone za tu osobu.

1. Corax kalendar za 2022. godinu

Sada već tradicionalno, omiljeni karikaturista nacije Predrag Koraksić Corax u saradnji sa Danasom priprema novogodišnji kalendar.

Naziv ovogodišnjeg kalendara je „Godina laži“, a kako je zidni format već rasprodat, predlažemo vas stoni kalendar, koji je dostupan za samo 299 RSD. Možete ga kupiti na svim većim prodajnim mestima štampe ili onlajn, na ovom linku.

2. Mesečna pretplata na PDF izdanje Danasa, odnosno članstvo u Klubu čitalaca Danasa

Članovima Kluba na mejl adresu stiže PDF izdanje lista Danas, iste večeri nakon zaključenja broja u redakciji, odnosno veče pre nego što se štampano izdanje nađe u prodaji.

Mesečno pretplata iznosi 799 RSD, preciznije PDF izdanje je dostupno za samo 30 RSD.

Takođe pretplata omogućava pristup celokupnoj digitalnoj arhivi Danasa.

Na kraju, uz člansku karticu Kluba članovi ostvaruju mnogobrojne popuste i pogodnosti na mestima poput knjižara, pozorišta, restorana ili kozmetičkih salona. Ovo je link na kom možete pretplatiti vama dragu osobu.

3. Knjige u izdanju Dan Grafa

Dan Graf doo je 3. oktobra 1995. godine osnovala grupa novinara iz nezavisnog dnevnog lista Naša Borba.

Dan Graf je pored dnevnog lista Danas izdao i veliki broj filozofsko-političkih naslova, među kojima se „Da li je Jugoslavija morala da umre“ – Sergej Flere, Rudi Klanjšek, „Mašina za rasipanje para“ Dušana Pavlovića, „Depeša Vašington“ Borka Stefanovića, „Medicina, etika i politika“ Zorana Radovanovića…Na ovom linku možete se upoznati sa dostupnim naslovima i iskoristiti veliku akciju, te kupiti neka od izdanja za samo 350 RSD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari