IFJ i EFJ osudile ulazak demonstranata u RTS

Ostavite komentar


  1. A to sto Srbistanom vlada medijski mrak i diktatura to ih bas briga.Zapad i po cenu najcrnje diktature podrzava Vucica jer jedino sa njim moze dobiti priznavanje Kosova.Definitivno je EU na putu da vecini gradjana zauvek zgadi EU.

  2. Nezavisnost uređivanja??? Kod RTS-a??? Oni to otkad postoje videli nisu, bre. Oduvek na državnoj kasi i ozakonjenoj pljački građana, rade ono što im vlast kaže da treba.

  3. Poruka za sve strane medije i strane komentatore koji osuđuju upad u Tv Bastilju : dođite u Srbiju , primajte platu od 200 Eura , slušajte RTS i tu uslugu plaćajte 5 Eura. I tako godinama.

  4. Oni ne znaju da RTS nema nezavisnu uređivačku politiku. Zato pre nego što nešto osude, treba da vide razlog zašto su demonstranti upali u zgradu.

  5. Upad na RTS je zbog toga što mu uređivačka politika nije nezavisna, već pod direktnim nalogom AV. Licemeri iz Evrope to dobro znaju, ali interes je interes.

  6. bez upada bilo gde. Ona motorka nije ni malo simpatična, nameće pitanje ima li razlike između SzSa i SNSa. Javni servis je sve, samo ne javni servis. Od debatnih emisija nemamo ni d, jer nije debatna emisija ona u kojoj jedan od učesnika ne zatvara usta i ne dozvoljava argumentovanu raspravu. Od javnog servisa nema ni j, jer ujutru serviraju beogradske komunalne probleme, prohodnost ulica i izveštaje iz BG hitne, uveče Beogradsku hroniku, a u sendviču, kada nemamo mogućnost da pratimo, nekakve izveštije spakuju u kratkotrajnom izveštavanju o dešavanjima u ostatku Srbije. Takvo čudo se nazva javnim servisom i svi moramo da plaćamo javni servis grada Beograda i ako za uzvrat ne dobijamo ništa. Javni servis ne mogu da branim, jer mi javni servis nemamo. Razliku između SNSa i SzSa ne vidim i iskreno se nadam da ćemo do izbora dobiti dobro organizovane lokalne pokrete koji će izaći i na parlamentarne izbore, kako bih imala kome da dam poverenje.

  7. Shvaticete samo polako sta radite,ali ce biti kasno jer cete za te proteste odgovarati !

  8. Svako ko je normalan i ko zeli mir u svojoj zemlji treba da osudjuje svaki vid agresivnog ponasanja i nasilja pred gradjanima!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.