Igor Jurić: Borac za dečiju sigurnost

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ako je uspeo da spasi bar jedno dete, vec je heroj! Toliko se cuti o nasilju nad decom, zenama, da on bode oci svima svojim zalaganjem. Drustvu ocigledno ne odgovara da se takvi zlocini kaznjavaju, nego bi moglo da bude deo folklora, sto i jeste sa danasnjom statistikom.

  2. Igor Juric moze da bude bilo sta,bilo gde. Moze da bude u bilo kojoj stranci,moze da kritikuje bilo koga i bilo sta. Ostaje covek koji je toliko toga uradio za nasu decu. Njegova licna nesreca je dovela do donosenja zakona koji te manijake salje na dozivotnu,povratnike na duzu robiju. Njegova organizacija je svetionik u ovom mutnom moru NVO. Samo napred Igore

  3. Tuzan je povod, ali hvala mu na svemu sto radi. Ljdi su mu zahvalni,oni iza stranaka bi trebalo da mu pomognu, on spasava decu od zlotvore. Ta deca us buducnost zemlje, a dans-sutra ce obezbedjivati penzije onima kdanas svasta pricaju.

  4. Pisao sam fondaciji da reaguje za jednog pedofila ali fondacija mi se nije ni obratila nit iko javio ….tako da Igor i kompanija mislim rafe za svoj dzep i hvala mu…

  5. Spasili su barem jedno dete tako da hvala i Igoru i fondaciji i Bogu na njima. Ostalo nije zasluženo ni pomenuti. Pozdrav.

    1. Na pogresnu ste se adresu javili. Igoj Juric se ne bavi sa pedofilima, nego nadlezni organi, njima treba prijaviti sumnjiv lica.

  6. Preskocili ste period Juriceve karijere kad je kao radnik na beznisnkoj pumpi 2009 godine ukrao iz rezervoara 30 000 l nafte u vrednosti 22 000 eura da nadoknadi kockarske dugove.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.