KRIK objavio imovinu i poslove šefova srpskog parlamenta

Ostavite komentar


  1. Mene vise zanima odakle „obicnom narodu“ po 5 stanova, a rade za minimalac. Onaj sto radi za 30 000 vozi x5, sta kupila mu tetka?.
    Pocnite vi da cesljate od „sitne ribe“.

  2. E sada je jasno zasto zakon o poreklu imovine se ne usvsja nastavjlase pjlacka Srbije

  3. Pozdravljam ovakvo iznosenje imovine funkcionera.Samo, sto ste stali? Gde su Djilas, Jovanovic, Zivkovic, gde su oni koji su bili 5 oktobra bili klosari a sada su milioneri? Selektivna vam ta radoznalost.

    1. Slazem se.A onda preci i na za javnost anonimne gradjane.Neke koji su pokupovali firme,dilovali drogu a nisu uhvaceni,zloupotrebljavali polizaj…i tako nelegalno stekli imovinu.I njih ispitati i oduzeti im sve zasta nemaju dokaze da su stekli na legalan nacin.

  4. Posto mi imamo predsednika Vucica koji se predstavlja da je jako posten,pravdoljubiv,nije koristoljubiv…Nek se ukljuci il ukljuci ljude od poverenja u ispitivanje teksta koji se naveli i napokon zalozi za donosenje Zakona o utvrdjivanju porekla imovine.Krene od politicara koji su vladali od devedesetih godina,preko ovih javnih biznismena do grdjana.Znam jednog koji nema dan staza,ima samo osnovnu skolu i „zaradio“vilu od 300 000 evra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.