Imovina i prihodi Siniše Malog pred Republičkim tužilaštvom

Nakon tvrdnji bivše supruge gradonačelnika Beograda da je lagao Agenciju za borbu protiv korupcije

Ostavite komentar


  1. Koliko kontradiktornih izjava .Bila direktor a ne zna čega? Nasla novac od oca ?Ne zna poreklo istog…Pa zar je moguce da supriga nista ne zna, ili pak da je postavi na neka mesta a da ne zna na koja i zasto ? To moze pricati nekome drugom.Njena namera u ovoj situaciji je vise nego jasna

  2. Za svako nepoštovanje zakona i bahaćenje, a pritom i zloupotreba funkcije ne sme da prođe nekažnjeno. Provosuđe treba da pokaže snagu, a Agencija za borbu protiv korupcije da završi svoj započeti posao.

  3. Ma ko da je na vlasti nece seci granu na kojoj sedi. Tako je mogao da se donese lep zakon koji ce ovakve stvari sprecavati, ali kao sto rekoh nikome nije u interesu da tako nesto uradi. Ja se iskreno nadam da ce se zakon doneti, jer naprosto mora. Agencija za borbu protiv korupcije ne radi svoj posao, a to znam iz licnog iskustva. Prijavim im jednu stvar, a oni mi odgovaraju kako je nesto tuzilastvo radilo, a nema veze sa onim sto sam ja prijavio. Tako da ne treba njima verovati, cini mi se mozda da i oni primaju donacije u obliku zelinih papirnatih stvari.

  4. Ako je tako i ako je revnosna građanka Republike Srbije što ga odmah nije prijavila nego kada se razvela…
    islim da ova priča ne pije vodu!

  5. Svaki vid nepostovanja zakona treba sankcionisati i ljude privesti Agenciji za borbu protiv korupcije.

  6. Mislio sam da DOS-ovci dno dna kad je u pitanju lopovluk a ono ispade da su mala deca kad je reč o kriminalu u odnosu na Vučića & Comp. Što bi se reklo Sve lopov do lopova gospodo.

  7. Oduzimanje dece majki je veliki greh sve da i gospidin Mali nije cinio krivicna dela za koja je optuzen. Bojim se kako ce proci , nek mu je Bog u pomoc mada.

  8. A Sta Je Sa nelegalno izgradjenim Kucama Sinova Predsednika Nikolica, Jel I To Palo U Zaborav I Kuce U Medjuvremenu Legalizovane U Zoni Gde Je Gradnja Zabranjena? Pogledajte Ko Nam Vodi Drzavu, Dacic Koferas Koji Ne Zna Da Se Sastajao Sa Dilerima Droge Po Elitnim Restoranima, Predsednik Drzave Koji Je Od Drzave Koja Je Propadala Uspeo Da Stvori Imovinu Od Preko 1500 000 Hiljada Evra, A Fakultet Koji Je Navodno Zavrsio Brzopotezno Ekspresno Promenio Ime… I Tako Dalje I Tako Dalje, Pravna Drzava U Organizaciji Pravnika!

  9. MALI NEMOJ DA ZOVEMO KOMUNALNU POLICIJU! TO ŠTO SI IZGUBIO LIČNU KARTU NE ZNAČI DA NEĆE BITI UTVRĐEN TVOJ IDENTITET ZA VREME I POSLE VLASTI! JEBIGA DOK SE LJUDI VOZE TAXIJEM NA VAUČER I LETUJU I ZIMUJU NA VAUČER TI SE BAHATIŠ I PREMA ŽENI KOJA TI JE RODILA TROJE DECE I PREMA NOVINARIMA, TAXI ŠTIMA,KOMBI PREVOZNICIMA I PUTNICIMA U AUTOBUSU. SPUSTI LOPTU MALO.PRETERO SI.! ZAJEBAĆE TE MANGUPI KAO I DJILASA! TI SI POLITICAR A NE MANGUPI,ŠMEKER I NEKA DRUGA VELIČINA. POLITIČARI SU SVUGDE U SVETU SMEĆE A SMEĆU JE MESTO U KONTEJNERU PODZEMNOM ILI NE, SA WI FI ILI BEZ.

  10. Ti objekti tamo su 90% nelegalni, postoje mnogo godina i niko se nije udostojio da to uknjizi… I treba da sruse sve nelegalno gradjeno u Srbiji… Nije neko budala da placa uknjizavanje, a drugi da se provlace.

  11. Ako se svi pozivaju na vladavinu prava, onda bi bilo ispravno da prvo Republičko javno tužilasštvo po nalogu Agencije za borbu protiv korupcije odradi svoj deo posla.

  12. svaka yloupotreba funkcije treba da se kayni. Ali isto tako sam sigurna da se Mali nebi igrao sa svojom funkcijom jer je svestan da sam sebi uskace u stomak i rizikuje sve da izgubi.

  13. Izgleda da je ovde najteža optužba pojedinih političkih mešetara ,zašto su mu deca dodeljena za svega dva mesec, a ne za dve godine.A iskazi napuštenih gospođa supružnika treba uzeti sa debelom rezervom.

  14. Ne znam samo kako Mariju Mali nije sramota tako nesto da izjavljuje! Ok jeste bivsa zena i ne zna se razlog razvoda, ali koliko god bila povredjena vrlo je lose to sto radi, ipak je to otac njene dece i ta deca ce da trpe posledice njene odluke!

  15. Ав листа све дужа:"Не дам Гашића,Лончара,Малог,Стефановића,Николића Др,Андреја,Предрага Малог…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.