Imunolog Janković: Za sada nije trenutak da škole pređu na onlajn nastavu

Ostavite komentar


  1. E moj Serž, izgubio si obraz očas posla, uvukli te u politiku, a ti naivan mislio da možeš da izađeš na kraj sa njima…

  2. Izvanredan rezon, obaveštenost na nivou, stručnost pre svega i objašnjenje takvo i da ga malo dete može sa lakoćom razumeti. Ako dobro pratim tu logiku, onlajn nastavu neće ni biti potrebno uvoditi, zapravo je sve u najboljem redu? Ili možda onlajn 2024. godine, oročeno na dve nedelje, tj. kao štih-proba?

  3. A kada ce da bude, onog trenutka kada vladalac izadje i kaze kako smo najbolje prosli u Evropi, kako imamo najveci rast jer nam je „kumulativno najmanji pad“ BDP-a i da smo zadnji u svetu preseli na taj vid nastave jer je ON preduzeo najbolje mere. Dokle ce ova smejurija od vlasti i „kriznog staba“ da se igra sa nama kao da smo slepi i ne vidimo sta rade.

  4. Na 250-300 ovolelih u martu odnosno aprilu je bio momenat da pređu na online, a sada nije. Pa „bravo“ majstori

  5. Zašto gradski štab u Zrenjaninu koji je danima žarište,ne uvede online nastavu u školama kao Ćaćak, Vrbas, Bor, Nis, Paracin ,Dimitrovgrad.Učenici iz prigradskih mesta dolaze autobusima u školu po virus,škole nisu u stanju da ispune sanitarne mere, dezinfekciju,maske,rastojanje.Niko se u školama ne testira.Zašto ćekati? Verovatno bi takva odluka mnogima spasila život,smanjila gužve,kontakte i širenje virusa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.