Incident ispred RTS tokom protesta Dveri

Ostavite komentar


  1. Ne podrzavam nasilje pogotovu nad novinarima, ali podrzavam bojkot, zbog politike urednistva RTS nisu zasluzili da ih vise gledamo. Ugledne i odgovorne porodice zabranile su gledanje Pinka, Hepy TV a sada ce to uraditi i sa RTS-om. Neka ih gleda Vucic i klika.

  2. Koliko god da nam nečije izveštavanje, nečija Televizija, nečiji članak nije po volji, niko nam ne daje prava da batinama rešimo stvar. Ako smo civilizovani, a treba da jesmo, postoje mnogi načini da se konflik rečima reši. Nedopustivo je da muškarac šamara zenu, na ulici, u po bela dana, ženu, ženu koja je samo radila svoj posao. Zaista snažni momci, svaka čast.

  3. Pink ne gledam, a što se tiče RTSa tamo ima previše političkih programa, još kada bi svakome davali specijane termine, mi bismo po ceo dan gledali samo nih i ništa više.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.