Incident na protestu: Automobil prošao kroz masu gurajući ljude (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Grdno se varate ako mislite da su ovi vozači članovi i pristalice vladajućeg režima, i da im je namera da na ovaj način iskažu simpatije prema vlastima. Ali, to bi trebalo da još više zabrine aktiviste jer je ovo protest protiv protesta, i protest protiv sve većeg uznemiravanja gradjana. Bojim se da će aktivisti na vrlo bolan način postajati svesni da nemaju ni približno uporište u gradjanstvu od onoga koje se njima pričinjava.

  2. Već sam to doživela na protestima devedesetih, kada je pokojni glumac Manda, tada član JUL-a išao kolima na demonstrante, koji su se okupljali kod spomenika Vuku Karadžiću. Ne menjaju taktiku ni posle 25 godina!

  3. Da li je taj auto provokator protesta ili čak suprotno, neznam . Nije dobro ni jedno : ni “ auto “ ni protesti na dan državnosti.

  4. I ko će to da plati ? On po nekima nema prava da remeti proteste,ok ali ko ima prava nekome da razlupa auto ? Ne privlače se ovako glasovi za izbore,kao neko je žrtva,a tamo neki „krezubi SNS zombi“ ruši proteste,ma nije nego.

  5. Kada budu izgubili 3-eg aprila krenuce da pucaju u narod. Moramo se spremiti za odgovor. Sizoje/Zvaloje je ovo spremao godinama i sda moramo da se suocimo sa tim.

  6. Gde je polocija, vodeni topovi da ih rastera. Po kom osnovu oni mogu da normalne gradjane blokiraju. Nisam ni za vlast ni za opoziciju, i to je moje pravo kao gradjanke Srbije, da budem neutralna. Ali hocu da zivim i krecem se normalno a ne da me tamo neki, koji ocigledno nemaju licne zivote i resili su sve svoje probleme samo jos ostala ekologija, sprecavaju u tome!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.