Incidenti u Novom Sadu: Radnik zamahnuo čekićem, uhapšeno devetoro aktivista, Ćuta pozvao građane da krenu ispred policije (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Dosla je i policija, ali i privatno obezbeđenje, koje je policija udaljila, pošto se pojavila „novinarka“ neke Novosadske televizije, koja više liči na kečera i koja hoće da se obračunava sa aktivistima… a „novinarka“ je očigledno odjutros umlatila bar dva SNS sendviča, dobila dve crvene i naoružana mobilnim došla da „izveštava“…

  2. Korupcija, beda morala i etike svih koji su upleteni u uništavanje poslednjeg dela zelene oaze Novog Sada. Besramni srebroljupci.

  3. Зар је могуће да је неко против изградње моста.

  4. Malo je 50 policajaca, treba pustiti i zandare, a mozda i vojsku, na razularene Novosadjane, koji samo borave na JAVNOJ POVRSINI, namenjenoj svim gradjanima…sram te bilo Vucicu, prodao si Srbiju, sram te bilo Vuline, pistas policiju na stare ljude, sram te bilo Vucevicu, prodao si Novi Sad, i obraz bi prodao da ga imas…

  5. Jel moze neko da objasni, sta smo mi, kineska ili ruska gubernija? Il je i nas gubernijski status na 2 stolice?

  6. Међу активистима има оних који о раде из убеђења, али и оних који раде не за сендвиче као СНС-овци неко за Биг Мек. А што се тиче кинеских радника, па они су овде дошли да би прехранили себе и породицу и једва чекају да се врате кући. Најмање што желе ти људи је да се мешају у сукобе наших грађана и наше власти. Ти несрећници само раде оно што им неки пословођа каже. А активисти нека иду да протестују пред Владу Војводине, Србије, тамо где се одлуке доносе.

  7. Kad se izda i zadnji sendvič, oni će u Švicu.
    Ali gde će sendvičari?
    To ni oni ne znaju.

  8. Čuj. Brane deminiranje.
    Pa treba ih pustiti da svojim telima deminiraju minska polja.

  9. Ustanak protiv dahija,sta drugo ? Diz’te kuku & motiku pa udrite zlikovce i lopove SNS sekte

  10. Ako se ovako nastavi ostaće Kinezi duže nego Turci. Na žalost i sa vojvođanske strane.

  11. Na početku Vinogradske se ruše kuće i objekti naših građana pod izgovorom da je tu planirana zelena površina, a upućeni kazu da se pravi prostor za izgradnju kineskog tržnog centra. Pomagao sam prijatelju kome ruše objekat i tuzno je bilo videti kad dolaze Kinezi da provere dokle smo došli sa rušenjem objekta i spašavanja materijala da bi oni mogli da dovezu bagere i to poravnaju.

  12. Samo da odgovorim svima koji su SNS, i tvrde da smo mi protiv mostova !!!!????? Toliko nemate mozga , i ne kapirate zbog cega se brani Sordos. Mnogo ste glupi.

  13. MUP je svetinja sistema…!!Zreo je za narodne reforme…Ovako ONI su arbitar i ekspertska komisija…

  14. Mostovi spajaju dve obale i narod!!!Zamolila bi sve koji su protiv mostova da ne koriste automobile i da taj nacin sacuvaju vazduz i prirodu

  15. Zašto u tekstu nema objašnjenje zašto su protiv mosta? Ništa mi nije jasno.U Beogradu bi pozdravili izgradnju mosta jer nam treba.Jasno mi je samo da nema table sa izvodjačem radova.

  16. Где сте Новосађани, да браните свој град? Нико вам га не може одбранити до вас самих. Пробудите се из матрикса и на Шодрош.

  17. Zanimljivo da ekolozi ne reaguju na bazne stanice mobilne telefonije pored naših prozora. Nije im u interesu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.