Incidenti desničara sa policijom pred otvaranje festivala „Mirdita, dobar dan“ (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Нису они никакви „десничари“, већ су то национал-социјалисти, што значи да су левичари. У Србији не постоји десница.

    1. Nisu oni ni DESNICARI ni LEVICARI vec gomila g….. , gde su junose juce i prekljuce bili , mamama uz skute

      1. A gde si ti bio juce? Lemao Srbe u Mitrovici zajedno sa drugarima iz ROSU ili si kao i danas kuckao komentare?

        1. Jesu li imali svinjske glavudzice da stave na policijska auta , budi junak da ne kazem mu…. na Kosovu a ne u Borci i Dorcolu

    2. Управо тако, Верољубе!

    3. Tako je,desničari bi trebali da bude za ulazak Srbije u EU I NATO pakt a ne da bude protiv Evrope i zapada.To sigurno nisu desničari,i ne treba in tako nazivati.

      1. N zapadu vladaju srbofobi i rusofobi. Nema tamo ni demokratije, ni slobode kakvu oni propagiraju. Njihova demokratija je velika laž i prevara. Srpskom narodu su učinili toliko zla da se ne mogu „oprati“ dogod postoje. Njihova „kultura“ je ratovanje i porobljavanje drugih država i pljačkanje resursa, radi bogaćenja zapadne elite – pohlepnih psihopata. NATO je zločinačka organizacija koja je naslednik hitlorovih SS trupa i služi psihopatskoj eliti.

  2. Ko organizuje ova provokativna dešavanja u Beogradu, pod parolom širenja kulture? Dok arnauti mlate civilno i bespomoćno srpsko stanovništvo, dok ih „kultivišu“ motkama, pendrecima i šok bombama, koristeći ponižavajući rečnik i pokazujući neverovatan sadizam i mržnju, u Beogradu se daje „Mirdita“?! Pri tome se zaboravlja da se zbog „Dobar dan“ u Prištini, ili bilo kom gradu na KOSMET-u, može izgubiti glava. Setimo se onog jadnog Bugarina, člana medjunarodnih snaga na KiM, koji jesadistički ubijen i izgubio glavu samo zato što je izgovorio ovaj srpski „ratnohuškački“ pozdrav?! Šta mi želimo da pokažemo? Da smo glupi, infantilni i nemoćni jer, sa ovakvim ponašanjem možemo da afirmišemo takve „vrednosti“.. Ko je organizator ovakve „kulture“ i kakve su mu namere? Nisam za zabrane ali, dokle više da izigravamo dežurne magarce?

    1. Gospodine Knezevicu u potpunosti se slazem sa Vasim komentarom.
      Imam isto misljenje.

    2. Свака част за коментар- пун погодак. Србија (држава) нема ни достојанство, ни самопоштовање, нити зна шта значи реч „реципротитет“. Оне који се сами повијају „освајачи“ газе још јаче…

  3. Ovakve, jednostrano usmerene manifestacije, nikako ne mogu da doprinesu jacanju poverenja, vec sasvim suprotno. I oni koji su bili nezadovoljni vladanjem S. Milosevica ne mogu da se saglase sa ovako zamisljenom “festivalom”, jer je to najogoljenija propaganda za racun pristinskog rezima.

    1. Velika je šteta, u svakom smislu što se ovde svađaju Srbi sa Srbima zbog onih koji istim tim t.j i jednim i drugim Srbima nanose bol i patnju. Pasujemo i pljujemo jedni na druge. Sramota za sve. Slažem se u potpunosti sa g. Kneževićem.

  4. Boletovi bojovnici-sila natprirodna. Mi volimo pivo-pivo voli nas

  5. ovo bre mnogo dobro
    …protest treba da prenese poruku da festival želi da predstavi srpsku kuturnu baštinu kao kuturu tzv. države Kosovo…
    Nisam znao da je ‘’hajde da vodimo ljubav’’
    (samo) srbska kulturna baština?

  6. Ovo je ekipa,koja je branila Kosovo,tako sto je palila ambasade,dzamiju u Beogradu,polupali su Beograd za jedan dan i opljackali prodavnice.TO SU PATRIJOTE VUCICEVE.

    1. Patriote su Vuciceve to si u pravu a ne kao Tadic Jeremic i jos koji kakvi srpski izdajnici

  7. Evo Milica zavetnica dobila prvi zadatak od gazde vucica… Mozes misliti demonstracije sa 20 ucesnika, a policija im ne moze nista… Pa ja bi ih rasterao sa svojom ekipom iz zezanja…

    1. Sto nisi? Nisi mogao da dignes g.cu iz fotelje, „junacino“ internetska?

  8. Čuj, „kulturna dekontaminacija“……pa prvo treba šiptare dekontaminirati od mršnje prema svemu srpskom, pa tek onda pokušati sa oplemenjivanjem putem kućnog vaspitanja, kulturom, umetnošću… Apsolutno sam protiv ovakvih manifestacija dok god se ovi što vode tkz. Kosovo ovako ponašaju. Ovo je čista uvreda i provokacija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.