Informer podigao “dimnu zavesu” oko stanova Siniše Malog

Protagonisti “Veritas papira” ističu da provladini mediji iznošenjem opšte poznatih činjenica “otvaraju sezonu lova” na sve koji ne misle kao predstavnici vlasti

Ostavite komentar


  1. @Pero, kad se namire minuti SNSa i Vu-či-ći na TV Kurir, Hepy, Pink, Tanjug, K1, B92, …..malo li ih je.

  2. Malo razlicite retorike. Lajavi krelci na obe strane. Naravno da je na platnom spisku i da ima ledja. Tuzba je besmislena i to se tako ne radi. Vec uvidom u velicinu plate cistacice . Gadite zivot i jedni i drugi. Nikome tu nije stalo do zakonske drzave.Vec samo do moci da se sve kontrolise u smislu ekonomije i moci. JEDINI pokojni Djindjic koji je imao najzdraviji prikaz i nacionalnog razvoja i kolektivne svesti. Visoka politika se odavno ne vodi u Srbiji. Izvrcu se konteksti , monitra se sve. Crkva se takodje podelila iako njena uloga u 21.veku u politici treba da je minimalana.I nikome nije jasna granica nacionalne svesti i vere. Jer se od Kosovskog mita to preplice.. Srbija bez nasilja je najveci apsurd..Jer ovde niko nije dosao na vlast bez nasilja i protsta.I nije bas ni u eu med i mleko.Jacaju nacionalisticke partije..Ljudima se oduzima duhovnost . tako da nista nije crno belo i gade mi se i ove feministicke izjave i kritike patrijarha koje su izvucene iz konteksta. Gadi mi se i anuliranje svake patriotske bitke i omalovazavanje shih cestitih ljudi koji su hteli da stite svoje.. Mi smo kolonija odavno kao i sve ove jadne balkanske zemlje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.