Inicijativa mladih: Vučić i Brnabić da objasne kakvu Srbiju žele

Ostavite komentar


  1. Pa ja mislim da je sadasnja vlast pokazala kakvu Srbiju zele, radnu, naprednu. Gradi se, radi se u svim segmentima. Ne treba da kazu nsita, pokazuju delima za razliku od svih drugih koji su samo govorili i nikada nisu nista uradili.

  2. Vlast bar nema dilemu, cilj je očuvanje Srbije, a ovakvim inicijativama sumnjam da je Srbija uopšte u planu, a kamoli neki njen integralni deo.

  3. Vucic i Brnabic rade pravi posao za Srbiju i nesumnjivo je da ce doneti prave odluke za sve sto se tice naroda.

  4. Vučić i Brnabić nam svakodnevno delima pokazuju koliko se zalažu za bolju budućnost Srbije i njen dalji razvoj! Delima pokazuju za razliku od njihovih predhodnika koji su samo obećavali i ništa ispunili! U Srbiji se danas može uočiti drastična pozitivna promena ali naravno treba jos vremena da se u potpunosti oporavi!

  5. ΛV zamišlja Srbiju kao svoju prčiju, a tako i izgleda, a Ana još ne zna, nije pitala šefa.

  6. Inicijativa mladih za ljudska prava je uznemirena zbog nekih za njih ne toliko bitnih tema, kao sto je npr. Radeta. Trebali bi da su veoma uznemireni sto mladi u Srbiji za godinu I po, ako ne dodje do znacajnog poboljsanja u sistemu kvaliteta visokog obrazovanja, ce posedovati diplome koje ce vaziti samo u Srbiji. Nisu uznemireni za toliki broj samoubistava mladih. I juce je devetnastogodisnja devojka skocila sa Brankovog mosta. Jedno od osnovnih ljudskih prava je pravo na informisanost. Sto se ne bore da ukazu kako je mladima tesko. Nisu mladi stvorili ovaj haos u zemlji, a imaju ljudsko pravo da zive u zdravoj sredini.

  7. ΛV zamišlja Srbiju kao svoju prčiju, a tako i izgleda, a Ana još ne zna, nije pitala šefa.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.