Inicijativa žena Srbije: Aktuelna vlast odgovorna za rušenje u Savamali

Ostavite komentar


  1. Bravo! Ove sjajne žene su postavile su bivse aktivistkinje PSG, uzdrmale sujavnost sa ljubičastim keceljama kada je profesorka beogradskog univerziteta Biljana Stojsković održala lekciju svim kritizerima i kvazivernicima.

    1. Dokle više pričamo o tri straćare,koga je briga za to,aman više.Nije ni čudo što ova vlast opstaje kad su ovakve budalaštine jedini argument opozicije.Svašta.

      1. Nije ni čudo što ova vlast opstaje, kada neko u ovome vidi budalaštine i samo srušene straćare i ne shvata suštinu problema.

  2. Bravo, upravo o tome se radi. O umiranju države i osnovnih ustavom garantovanih prava. Mora se istrajati u borbi dok se ne kazne krivci. I to ne počinioci, već nalogodavci ovog zločina. I dalje je nestvarno da je neko sve to uradio u centru grada jedne evropske države. Bez kazne. I kad to rešimo, možda ćemo steći uslov da ponovo počnemo da gradimo državu, jer su je tog dana srušili!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.