Institut za evropske poslove: BIA prisluškuje bez kontrole

Ostavite komentar


  1. Срби прислушкују и рођене комшије а камоли политичке противнике. Општа некултура куповином технологије добија полако застрашујуће орвеловске размере и ако се нешто не предузме Србија ће постати прво орвелијанско друштво на свету нажалост.

  2. Zar iko veruje da ce tacno navesti broj lica pod posebnim nadzorom. Tacno je da to regulisano zakonom koga se sigurno ne drze kako je Tito govorio “ ko pijan plota“ .

Ostavite komentar


Društvo

Nemački jezik najveća prepreka: Kako do studija u Beču? 10

Nemački jezik najveća prepreka: Kako do studija u Beču?

Najveći problem kada mladi iz Srbije dođu u Beč na studije jeste jezik, jer je potreban visok nivo znanja jezika, budući da su predavanja uglavnom na nemačkom, uz neke dodatne materijale na engleskom, rekao je FoNetu student ekonomije u Beču Aleksa Zdravković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.