Isključenja vode u Kragujevcu u centru i na periferiji 1Foto: JKP Šumadija Kragujevac

Iz JKP Vodovod i kanalizacija najavljuju isključenja vode za oba dana vikenda u samom centru grada, ali i u periferijskim naseljima, što je neuobičajeno za Kragujevac.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj liniji u Ulici Vuka Karadžića sutra, u subotu 5. novembra od 08:00 do 13:00 sati bez vode će ostati potrošači u Vuka Karadžića, deo Branka Radičevića do Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića i deo Daničićeve do Kneza Miloša.

Iz Vodovoda napomnju da zbog ovih radova može doći do pada pritiska i nestanka vode na višim spratovima u Zastavinom soliteru i Hotelu Kragujevc.

Takođe, zbog planiranih radova na vodovodnoj liniji u Ulici Miloja Radosavljevića, prekosutra, u nedelju 6. novembta od 10:00 do 17:00 sati bez vode će ostati potrošači u kragujevačkim naseljima Šumarice, Višnjak, Stanovo kružni-put i delu Bagremara.

Iz JKP Vododovod i kanalizacija apeluju na sugrađane da obezbede vodu za neophodne potrebe, i podsećaju ih da po njenom dolasku – prilikom puštanja vode može doći do blagog zamućenja pa je potrebno vodu ispustiti dok se ne izbistri.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari