Iskopali su mi rov oko kuće

Novi problemi Stojane Veljković iz Boljevaca, čiji posed se nalazi na trasi budućeg Koridora 11

Ostavite komentar


  1. pogledajte pazljivo kako ga gleda na ovoj fotografiji ovaj jadni drobnjak. to je slika srbije.

    1. Drobnjak je jadan? Možda, jedino, kao čovek (on je ljiga lopovska, šljam).

  2. Nisam covek koji nema empatiju prema tudjoj muci, ali samo piram: Da li ste Vi Stojana i Vasa familija bili na protestima kada su ruseni objekti u Savamali?

    1. Nisu, naprotiv!
      Kad je prvi put pomenut u javnosti ovaj slučaj, na televizijama je kružio jedan prilog (ja sam ga deo kod Olje u Utisku) u kome se ova žena obraća direktno Vučiću rečima „cela naša kuća i familija je uvek glasala za vas, g.Predsedniče“.
      Znači, dok nisu imali problem i nisu bili ugroženi, Vučić im je bio savim OK, toliko OK, da su glasali za njega i nisu ni hteli da vide kako Vučić pravi probleme drugima i ugrožava druge. Kad je došao red na njih, više nije bilo nikoga da ih zaštiti i zauzme se za njih!
      Ne tvrdim da su zaslužili ono što im se događa, ali ovo treba da bude za nauk ograničenim botovima što smatraju da je sve u redu samo dok je njima u redu i namerno neće da vide šta se oko njih događa. Ovo je odličan primer kako kada ne postoji pravičan sistem i čovek nema zaštitu, situacija se može preko noći preokrenuti, bez obzira na to ko ti je Idol i za koga glasaš!

    2. Kako Vas nije sramota? Sa kojim pravom prozivate ove ljude? Oni, verovatno, i ne znaju gde je Savamala, ali to i nije bitno. Umesto da kritikujete kriminalce koji čine nedela nekažnjeno Vi napadate ugrožene. A šta ste vi učinili, ‘gospodine’?

    3. Ako ste malo pratili njen slucaj, zena nije it Beograda. A sem toga, necemo daleko stici ako preslisavamo ljude u nevolji. Narod je neinfirmisan i treba ljudima saosecanja i podrske.

  3. U navedenom, bahatom, ponašanju bande na vlasti, nema ništa neuobičajeno ili novo. Mučiće tu porodicu dok ne polude, odsele se ili dok im ne sruše kuću (možda noću a možda kada budu odsutni nekim poslom). Ionako nemaju kome da se požale, a banda ne preza ni od čega. Dobro je što pišete o problemima u Srbiji (bez obzira na malu zastupljenost u javnosti) i informišete javnost. Jedina zamerka je što niste poslali nekoga da uradi par fotografija kuće i okućnice, slika ume da govori više od reči.

  4. Zasto se pojedini ljudi ne stide svoje zadnjice? Jednostavno i prosto: Zato sto mu je cistija od obraza.
    Kako to i zasto? Pa zato sto je okruzen dupeliscima.
    Kad se on smeje, svi mu se smeju.
    Kad on place i oni placu. Ne zato sto im se place, nego zato sto moraju.
    Kad je ozbiljan? Samo onda kada mu preti opasnost od izmicanja fotelje.
    Kazu, ko visoko leti nisko pada. Potpuno tacno. Ali to ne vazi za Srbiju i njene visokoletace.
    Zasto je to tako? Zato sto narod ne moze da digne glavu.
    Kazu, ko drugome jamu kopa sam u nju upada. Nije istina. Ovo je ocitii, dokaz svima u svetu, da taj drugi nema izlaza.
    Eh, narode, moj narode,
    dal’ ti ovo oci bode?
    Dal te bole tudje rane?
    moj jarane.
    Neka ti je za sve prosto
    kad si na sve flegman posto.

  5. Kako se nisi setila da zapretiš da nećeš da glasaš, pa bi Drobnjak došao da ti asvaltira rov.

  6. Sto tako revnosno ne sruse gradjevine u koritima reka? Na Zabranu u Obrenovcu je ogradio ko god je hteo parce obale za sebe, cime su ostali onemoguceni da pridju reci. Odakle im pravo da samo za sebe uzurpiraju reku? Jedan prodaje sojenicu, a zna li sta prodaje – drvnu gradju? Jer parcelu nema, gradio je na javnom zemljistu.

  7. Sve i svasta je bilo u proslosti,ali nema smisla ljude ostaviti na ledini.Zasto jednostavno im ne naprave kucu na nekom drugom mestu pa koliko su samo kuca napravili i kurti i murti,koliko samo socijale dajemo radno sposobnim gradjanima druge nacionalnosti koji prave probleme na svakom koraku

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.